5-årig ser sin mor gøre det forbudte gennem nøglehullet – men reaktionen er helt genial

Børn er helt fantastiske, og i løbet af deres barndom ser de ofte mange ting, de ikke helt forstår. Derfor kan der også opstå mange sjove episoder, når de skal forsøge at forstå voksenlivet.

Hvilket denne historie handler om.

7-årige Henrik og lillebror Martin på 5 kommer tidligt hjem fra skole. De kan ikke finde deres forældre nogen steder i huset, men bemærker dog, at døren ind til deres soveværelse er låst, hvilket eller er en sjældenhed midt på dagen.

Kigger gennem nøglehullet

Henrik går hen og stiller sig ved nøglehullet og bliver straks mundlam, men Martin skubber snart sin storebror væk og bemærker, at der er gang i mange avancerede aktiviteter inde i soveværelset.

De to drenge har begge lidt svært ved at forstå, hvad forældrene, som kører hårdt på (det er helt klart forbudt for børn), har gang i – men efter lidt tid vender Martin sig lidt eftertænksomt mod sin storebror og udbryder:

– Mor er blevet rablende vanvittig. Hvad mon far vil gøre med hende nu? For da jeg suttede på min tommelfinger, sendte de mig til børnepsykolog…

Jeg grinte højt og længe af denne frække vits. Del gerne, hvis du også fandt den sjov. Så kan det være, at du kan gøre en af dine venners dag lidt sjovere!