4-årig forklarer alle mødres hemmelighed, sidste sætning fik mig til at grine højt

Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk, lyder et gammelt ordsprog. Hvilket der selvfølgelig er stor sandhed i.

Med børns friske syn på livet og omgivelserne har de ganske enkelt evnen til at se tingene fra et lidt andet perspektiv – hvad enten det er kærlighed, hvordan børn kommer til verden og hvad en pensionist er.

Disse forklaringer plejer også at fremprovokere mange skønne grin. Så for at muntre jer lidt ekstra op på denne kølige januarsdag tænkte jeg, at jeg ville byde på en 4-årigs geniale afsløring om, hvordan “mor-testen” fungerer.

Læs morens fortælling her nedenfor og del den endelig videre med dine venner, hvis du har lyst til at byde flere på et godt grin!

Shutterstock

Jeg var ude at gå en tur med min 4-årige datter i parken den anden dag.

Pludselig samlede noget op fra jorden og puttede det i munden. Jeg tog det fra hende og fortalte hende, at det måtte hun aldrig gøre.

– Hvorfor ikke, spurgte min datter.

– Det har lagt på jorden, og du ved ikke, hvor det har været, det er beskidt og kan være fuld af bakterier, svarede jeg.

Så kiggede min datter på mig fuld af beundring og spurgte;

– Mor, hvordan ved du så meget?

Jeg var nødt til at tænke hurtigt.

– Alle mødre ved sådan noget. Det er en del af mor-prøven. Det skal vi ganske enkelt vide, ellers kan vi ikke blive mødre, svarede jeg.

Vi gik lidt videre, og min datter var stille i 2-3 minutter, mens hun tænkte grundigt over mit svar. Så udbrød hun pludselig;

– Nu forstår jeg!!!!! Hvis man ikke består prøven, så bliver man far.

– Netop!, svarede jeg med et stort smil på læberne.

Shutterstock

Børn er ganske enkelt vidunderlige.

Glem ikke at dele historien videre for at byde dine Facebook-venner på et smil. For et godt grin forlænger trods alt livet!