Pigen begynder at danse i stuen – men se nu ud til venstre, når hun får uventet selskab

Noget af det bedste ved at have søskende er, at man får en ven for livet, der altid er klar på narrestreger. Små uskyldige drillerier og lege, som senere kan blive minder for livet.

Min søster og jeg plejede at skabe kaos i huset for vores forældre i weekenderne, men det var jo altid kærligt og noget, som vi kunne grine af sammen. På samme måde plejede vi at lave små teaterforestillinger, som hele familien blev tvunget til at se.

Jeg vil aldrig glemme de øjeblikke fra min barndom – og jeg er overbevist om, at de fleste har lignende minder, der har ætset sig fast i hukommelsen.

Dans og musik har altid været en stor del af min barndom, og derfor ligger sådan noget mig også meget varmt om hjertet. Det udtrykker ofte følelser og glæde, der fylder hele kroppen med lykke og energi.

Viral video

Det samme virker til at være tilfældet for søskendeflokken i det vidunderlige klip nedenfor. Det er lillesøsteren, der har fundet på en dans med sine 3 ældre brødre.

Youtube

Dansen er inspireret af det meget populære computerspil Fortnite, som drengene plejer at spille – og det er ikke helt utænkeligt, at det er på den måde, hvorpå denne lille pige har fået sine brødres opmærksomhed og vilje til at lave et lille danseshow.

Fascinerende koreografi

Hele showet begynder dog med, at pigen står helt alene i stuen, men hun får snart selskab fra venstre i billedet – og det hele udvikler sig til et herligt show med en fascinerende koreografi, som moren filmer.

Der hersker ingen tvivl om, at denne søskendeflok elsker hinanden! Jeg begynder at smile stort og bliver helt varm om hjertet af det her!

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis børnenes danseshow gav dig et smil på læben!