Bud ser noget uventet ved døren – så fanger skjult kamera hans utrolige reaktion

Nogle gange kan små, simple gestusser gøre underværker. Det handler om at kunne se det store i det lille. Lever man efter det motto, er det lettere at være taknemmelig for det, man har, får og oplever.

Hvilket er tilfældet for denne mand, som arbejder for et budfirma.

Da han skulle aflevere en pakke ved en adresse, så han noget uventet, der ventede på ham ved døren. Man overdriver ikke ved at sige, at det gjorde hans dag lidt bedre.

Her i julen, hvor gaver skal købes, vælger mange at foretage deres julegaveindkøb på nettet. Det er ofte hurtigt, nemt – og man kan få pakkerne leveret direkte hjem til døren. Kathy Ouma er en godhjertet kvinde, som også shopper en del på computeren.

Dejlig overraskelse

Da hun forventede en levering fra et budfirma, valgte hun at gøre noget specielt for at vise sin påskønnelse for de personer, som arbejder ekstra hårdt under julehandlen.

Denne tid af året betyder mere stress og pres på dem, der arbejder med levering af pakker – og derfor ville Kathy byde på en dejlig overraskelse.

Facebook

Derfor satte hun en kurv med vand, sodavand, slik og snacks ud foran sin dør, og skrev en seddel med teksten: “Tag nogle lækkerier, du kan nyde på din rute. Tak for at gøre vores juleindkøb nemt!”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157622730400967&set=a.10151249665360967&type=3&theater

Kathy havde allerede et overvågningskamera ved hoveddøren, som også optager lyd. Det optog et buds reaktion, da han opdagede den uventede gave, og hans reaktion er helt vidunderlig!

Er set af over 17 millioner

Uden at overdrive kan man roligt konstatere, at den dejlige overraskelse gjorde hans dag bedre! “Der er så dejligt!”, sagde han til sig selv, og virker til at være overvældet af hele situationen.

Facebook

Gør som 17 millioner andre og se budets herlige reaktion her nedenfor!

https://www.facebook.com/kathy.slater.330/videos/10157619019835967/

Nogle gange kan en simpel god gerning betyde alverden! Tryk nu på DEL-knappen for at sprede det gode budskab videre!