Andrea, 22, har tredoblet størrelsen på sine læber – vil lave dem endnu større: “Ser ingen grænse”

Man vælger ikke selv, hvordan man ser ud, det styres ganske enkelt af de gener, man er født med. For de fleste af os er det nok, man er måske ikke superglad med alt på sin krop, men man stiller sig tilfreds med den.

Hvis ikke kan man vælge at ændre sit udseende ved hjælp af forskellige indgreb. Man kan ændre hårfarve, blive tatoveret, forstørre eller gøre forskellige kropsdele mindre.

Netop det er den 22-årige Andrea Emilova næsten besat af – hun har nemlig fået lavet sine læber tre gange så store, som de engang var, skriver Shared.

Besat af læbeforstørrelser

22-årige Andrea Emilova studerer tysk filologi ved universitetet i Sofia, Bulgarien. Men én ting adskiller hende fra de andre studerende, Andrea er nemlig besat af læbeforstørrelser.

Hun har besøgt næsten alle klinikker i Sofia for at få Botox i læberne, og har ingen øvre grænse på sine læbeforstørrelser.

– Jeg kan bedre lide mine læber nu og føler mig lykkeligere, fordi jeg er smukkere med store læber. Her i Bulgarien er det meget populært med store læber, siger Andrea til Shared.

https://www.instagram.com/p/Bzyi-AMjvAq/?utm_source=ig_embed

Får mange komplimenter

Andrea lægger ofte billeder af sine store læber på Instagram, hvor hun har over 17.000 følgere.

– Jeg får tusindvis af komplimenter for mit udseende fra mennesker over hele verden. Selfølgelig får jeg mange negative kommentarer, men de kommer primært fra andre kvinder, og jeg er ligeglad med andres negative meninger, siger Andrea til Shared.

https://www.instagram.com/p/BzazJm5Bs9C/?utm_source=ig_embed

”Hvad er for stort?”

Ifølge Andrea er intet udseende perfekt, og hendes drømmekrop ændrer sig konstant, hvilket har ført til mange besøg hos forskellige plastikkirurger. Angående hendes læber ser Andrea ingen øvre grænser for størrelsen.

– Jeg kan ikke sige, hvad der er for stort. Kan læber være for store? Hvad der er stort varierer jo fra person til person. Jeg er åbensindet og ser ingen begrænsninger, siger Andrea til Shared.

https://www.instagram.com/p/ByAm–ZhAZP/?utm_source=ig_embed

Hvad synes du om det her?

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også kan se det her!