Her er de nye øjenbryn – som hyldes og hånes verden over

Stort set dagligt ser vi nye skønhedstrends verden over. Mange dukker først op på de sociale medier og spredes der – og snart har flere millioner ladet sig inspirere.

Visse skønhedstrends kan være meget mærkelige, mens andre kan være utroligt flotte. Smag er som bekendt individuelt – og mange gange er det vores forskelle, der gør verden så smuk og farverig.

Netop derfor er det kun fantastisk, når nogen har modet til at skille sig ud fra mængden!

Med det sagt behøver man ikke at synes, at alt er pænt eller smukt. En, der virkelig har formået at skille vandene, er modeblogger Hannah Lyne. Den 16-årige blogger har opfyldet en helt ny stil til sine øjenbrun – som hun kalder “halo brow”.

Delte meninger

I stedet for at have to separate øjenbryn har teenageren valgt at slå dem sammen – for at lave en form for glorie i panden.

– Jeg talte med en og forsøgte at udtænke en ny stil, da det pludselig slog mig, at jeg burde koble mine øjenbryn sammen, fortæller hun til netavisen Popsugar.

Instagram

Sitet hylder også Hannahs dristige udseende.

” Det her tykke, runde look er ganske enkelt betagende. Jeg vil kåre det her til det smukkeste nogensinde”, skriver man.

Men Hannahs øjebrynsmode hånes dog af sitet Ladbible.

“Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvorfor nogen ville gør det her. Men på den anden side bruger jeg ikke selv makeup – og har meget lidt forståelse for bestemte modestile”, mener deres skribent.

Instagram

Som du nok allerede har regnet ud, er der delte meninger om den nye trend – hvilket man også kan se blandt Hannahs tusindvis af følgere på Instagram.

Jeg har mistet håbet for menneskeheden”, skriver en.

Det ser ud, som om at et barn er gået amok med farvekridt i dit ansigt”, skriver en anden.

Værre eksempler

Men den britiske 16-årige er dog ikke den eneste, der har eksperimenterer med sine øjenbryn. Her nedenfor kan du se 5 andre eksempler – og selvom jeg personligt ikke ville gå rundt med Hannahs øjenbryn, er de at foretræk i stedet for disse!

”Øjenbryn? Glem det! Jeg vil have tatoveringer!”

Nej, nej, nej!

Hvad skal man sige?

Hende ville jeg ikke møde en sen nat i en mørk gyde!

Men hvorfor?

Tøv ikke med at trykke DEL, så dine venner også kan se dette galskab!