Hun lagde et forlovelsesbillede på Facebook – men privat detalje får vennerne til at skrige højt

Det er blevet meget normalt, at man offentliggør store nyheder som forlovelse eller en graviditet på sociale medier. Facebook og Instagram er nok de mest populære – og der ser man tit venner og bekendte offentliggøre både sjove og mere dystre tilkendegivelser.

Det er blevet mere og mere naturligt, især når stort set alle har en konto. Før i tiden sendte man et kort eller skrev et brev, men i dag skal så godt som alt afsløres via internettets mange kanaler.

Offentliggjorde forlovelse

Dette par valgte at fortælle deres venner og familie om deres forlovelse på Facebook, det gjorde de ved at offentliggøre en tekst og et billede fra kvindens konto.

Facebook

” Jeg er virkelig velsignet i dag, fordi mit livs kærlighed spurgte mig, om jeg ville gifte mig med ham. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor lykkelig og heldig jeg er. Han havde ikke mulighed for at give mig en rigtig ring endnu, men det er det indvendige, der tæller.

Jeg ved, at vi kommer til at leve et lykkeligt liv sammen, uanset alle materielle ting. Vi vender snart tilbage med en date”, skrev kvinden på Facebook.

Facebook

Men den fremtidige brud glemte at se på billedet, før hun lagde det op.

For der sneg sig nemlig noget meget privat med på billedet!

Facebook

Hendes venner bemærkede straks den lille kasse i hjørnet.

Endnu en nyhed ventede

Ikke længe efter begyndte kommentaterne at strømme ind.

Facebook

Vennerne havde spottet den åbne graviditetstest – og kort efter blev parret nødt til at opdatere deres oprindelige indlæg, fordi de trods alt havde en anden stor nyhed at afsløre!

Facebook

“Okay – vi skal også have et barn!”

Sådan kan det gå, når man er glad, men to dejlige nyheder er jo bedre end én!