28-årig mor er dildo-afhængig – har købt sexlegetøj for 25.000 kroner: “Onanerer ti gange om dagen”

Singellivet betyder ofte, at man er nødt til at klare sig uden den regelmæssige nærhed, man får fra en partner. Kram, kys, mys og sex er noget af det, man giver afkald på.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan tilfredsstille sig selv. Vil man gøre lidt ekstra ud af det, kan man altid købe lidt sexlegetøj – man kan finde tusindvis af forskellige legetøj på nettet.

Det er heller ikke mærkeligt at eje et eller to sexlegetøj – men den 28-årige mor Elysia Downings fra engelske Derby har taget det hele et skridt videre. Hun ejer nemlig sexlegetøj for over 25.000 kroner, skriver britiske The Mirror.

Elysia Downings er en 28-årig enlig mor, der har været single i tre år. Hun bor i Downing i England, og hendes store interesse for sexlegetøj begyndte allerede i en tidlig alder. Interessen er kun blevet større med tiden, og kan nu beskrives som en afhængighed.

– Legetøjet har erstattet mit almindelige sexliv helt, siger Elysia til The Mirror.

https://www.instagram.com/p/Bq-H-42l1z8/?utm_source=ig_embed

”Alt der vibrerer”

Det hele begyndte allerede som en interesse, da Elysia begyndte at at opdage sin egen krop. Da hun ikke havde sexlegetøj på det tidspunkt, brugte hun det, hun havde ved hånden.

– Alt der vibrerede virkede. Som 17-årig købte jeg min første dildo, og jeg blev forelsket med det samme, siger Elysia.

Og der kom bare flere og flere til samlingen.

https://www.instagram.com/p/Bq70u-UFbO1/?utm_source=ig_embed

Gør det svært at møde mænd

Siden det første dildokøb er det bare fortsat, og i dag har hun en respektabel legetøjssamling – til en samlet værdi på over 25.000 kroner. Den dyreste dildo kostede over 800 kroner.

Men den store samling af dildoer har også haft en negativ påvirkning på Elysias datingliv.

– Jeg kan sagtens forstå, at alt legetøjet kan gøre mænd usikre, men de er nødt til at acceptere, at alt med batterier gør arbejdet hurtigere og bedre. Et sexlegetøj dømmer ikke mit udseende, ville aldrig være utro eller knuse mit hjerte, siger Elysia til The Mirror.

https://www.instagram.com/p/BrDtQW6lApH/?utm_source=ig_embed

”Onanerer ti gange om dagen”

Elysia beskriver sig selv som dildo-afhængig, og forlader aldrig hjemmet uden et sexlegetøj.

– Det er det første, jeg tænker på, når jeg vågner, og jeg kan onanere op til ti gange om dagen. Jo mere jeg bruger dem, jo mere afhængig bliver jeg. Hvis jeg skal nogen steder hen, så sørger jeg altid for at tage lidt mere diskret legetøj med, som jeg kan bruge, når jeg er alene, siger Elysia til The Mirror.

https://www.instagram.com/p/BrVfWsFnbf0/?utm_source=ig_embed

Gør karriere i dildoindustrien

Elysia nægter at skamme sig over sin afhængighed, som hun faktisk har gjort til en karriere. Hun har netop startet sin egen dildovirksomhed, Betsy Budoir.

– Jeg ser ingen grund til at skamme mig. Nogle kan lide håndtasker eller sko, men jeg får et kick af sexlegetøj.

https://www.instagram.com/p/BrNrCTqnKnp/?utm_source=ig_embed

Hvor er det skønt at kunne leve af sin største hobby!

Tryk nu på del-knappen for at give dine venner muligheden for at læse om denne iværksætter!