Babyen blev født 9 uger for tidligt – men farens hyldest til sønnen får nu tusindvis til at juble

Børn er nogle fascinerende små skabninger – og det er vidunderligt at følge udviklingen i de tidlige år af deres liv. I den periode sker der så meget, og der kan opstå mange sjove episoder, når babyer fortsætter deres udvikling mod de voksnes verden.

Faren Matt og hans kone fik deres lille søn 9 uger for tidligt, men de besluttede at lave sjov med det og i stedet påpege, at han var “ekstra moden” – drengen havde slet ikke tålmodighed til at vente med at komme til verden!

For at gøre dette på en sjov måned, som en hyldest til sin lille 6 måneder gamle søn, besluttede faren at tage billeder af Ryan, mens han udførte aktiviteter, man ellers kan beskrive som “forbeholdt voksne”. Moren var selvfølgelig med på sidelinjen for at holde drengen og sørge for, at han var helt sikker.

Ifølge faren, der har skrevet sin historie Boredpanda, har mange reageret på flere af situationerne, som de mener kan have været farlige for drengen. Som når han holder en barbermaskine eller en økse. Men Matt påpeger på det kraftigste, at drengen aldrig har været udsat for nogen risiko.

Moren har faktisk også været med på billederne – og sørget for, at der ikke skete noget – hvorefter hun blev redigeret væk. Eller så har det potentielt farligt værktøj blevet redigeret ind på billedet bagefter. Så det, der kan fremstå farligt, er egentlig bare et bevis på Matts dygtighed, da han har lavet billederne på sin computer.

Jeg synes hvert fald, at det her er helt suverænt! En fantastisk smuk hyldest til den for tidligt fødte dreng, men samtidig noget, som familien kan se tilbage på og grine ad sammen. Jeg er faktisk overbevist om, at Ryan vil elske billederne, når han bliver større!

1. Nu er det tid til at spise aftensmad!

2. En ny arbejdsdag venter forude!

3. Man er jo nødt til at holde sig i form!

4. Nu skal jeg nok klare det far!

5. Pokeraften med vennerne!

6. En rigtig mand kløver sit eget træ!

7. …og fanger sin egen mad!

8. Endnu mere træning – det er jo populært!

9. Bilen trænger også til en kærlig hånd!

10. Man skal sørge for at se flot ud for pigerne!

11. Haha! Det her er vores favorit!

Fotokilde (Alle): Boredpanda / Matt Mac

Jeg fandt de her billeder helt fantastiske! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også sprede lidt ekstra glæde videre til dine venner i dag!