Hvilken form har din tommelfinger? Svaret kan afsløre noget spændende om din personlighed

Det siges, at vores udseende i vid udstrækning er forbundet med vores personlighedstræk – herunder formen på ens tommelfinger.

Ifølge testen nedenfor er der fem typer tommelfingre, som alle siger noget om ens personlighed.

Man skal selvfølgelig tage denne type “personlighedstest” med et stort gran salt, men de er nu meget sjove at tage for at se, om det passer.

Så tag lidt tid til at nærstudere din højre tommelfinger: Hvilken form har den, og hvad siger den om din personlighed?

Tommelfinger A

Hvis begge dele af tomlen er lige store, er du som regel en meget afbalanceret person. Personer med denne type tommelfinger beskrives som rolige og dygtige til at lære fra sig, hvilket kan tilskrives en stor tålmodighed. De fungerer ofte som rådgivere for deres nære og kære.

Tommelfinger B

Hvis spidsen af tomlen er lidt større end den nederste, så taler meget for, at du er perfektionist. Du er meget dedikeret og arbejdet hårdt med det, du brænder for. Du bruger meget tid på detaljer og påskønner, når der er styr på sagerne. Du kan bruge meget tid på én opgave, men løser den ofte på en fremragende måde. Du er ærlig og andre ved, at de kan stole på dig.

Tommelfinger C

Hvis den nederste del er større end den øverste, betyder det, at du arbejder hårdt, uanset hvilke forhindringer du udsættes for. Du er god til at løse problemer og har et stort selvværd, da du ved, at du er meget intelligent. Du kan ofte løse problemer, som ingen andre er i stand til at klare, hvilket gør dig til en god kollega.

Tommelfinger D

Giv en “thumbs up” med din tommelfinger. Hvis tommelfingeren er fleksibel, er du sandsynligvis en meget udtryksfuld person. Du er kontakt med dine følelser og tilpasser dig hurtigt sociale situationer. Du er en kreativ sjæl og meget åben for nye indtryk. Du måske ikke lige så problemløsningsorienteret som alle andre, men da de tænker uden for boksen, kommer du stort set altid i mål.

Tommelfinger E

 

Hvis tommelfingeren er lige, er du meget målrettet og stædig. Du kan lide at tage beslutninger og bestemme. Nogle gange kan du virke sur, når du arbejder for at nå dit mål, men samtidig beundrer andre dig for dine ambitioner og de ved, at de altid kan stole på dig. Du er meget analytisk anlagt og har let ved at løse problemer.

Hvilken type tommenfinger har du? Tryk på del-knappen for at se, om det her passer på dine venner!