Nu kommer den gigantiske “sko-seng” til alle tøffeltyggende hunde – og hele nettet elsker den!

Som hundeejer har man med garanti oplevet ens hund løbe rundt med strømper, sko eller tøfler i munden.

Nogle hundeejere accepterer ganske enkelt, at deres fodtøj bliver slidt alt for tidligt, fordi de bruges som hundelegetøj, men bliver ved med at bruge dem. Mens andre falder for de der søde, varme og kærlige øjne, og giver fodtøjet til hunden.

For et stykke tid siden læste jeg, at hunde stjæler strømper og sko, fordi de dufter af deres ejere. Samtidig er jeg overbevist om, at der er mange sønderbidte og ildelugtende tøfler derude, der ikke blev hundelegetøj på grund af duften.

Men selvom du fortsætter med at bruge de halvt sønderbidte sko, eller du giver dem til hunden, kommer nu den perfekte seng til din hund. Måske er det noget, som du kan give ham eller hende i julegave? For denne nye “hundeseng” vil med stor sandsynlighed dæmpe din hunds appetit for dine tøfler en lille smule.

Fotokilde: Amazon.

Virksomheden Sasquatch Pet Beds har udviklet denne geniale opfindelse. Stoffet inden i “skoen” er nem at rengøre – og den store tøffel i stuen behøver derfor ikke at stinke lige så dårligt som farfars sko.

Heldigvis…

Forkæl dit kæledyr

Du kan købe den unikke hundeseng på Amazon.com og fås i gul, pink og beige. Med andre ord er det muligt at tilpasse det nye møbel alt efter dit hjems indretning.

Katten kan også låne tøflen Foto: Amazon.

Derudover er det heller ikke vanvittigt dyr at købe den perfekte julegave til din hund. De gule og lyserøde senge koster 47 og 55 pund, altså cirka 400-460 kroner. Men hvis man vil have den i beige, skal du betale 195 pund – og den “tøffel” er den mest eksklusive udgave. Så for at fortjene den luksus skal din hund nok have været meget lydig i år.

Ifølge sitet Unilad er hundesengen allerede en stor succes.

Men hvis man gerne vil holde ens julegave til hunden på et nogenlunde prisvenligt niveau, hvor alle kan være med, er det stadig muligt at besøge sin nærmeste skohandler og købe en almindelig tøffel. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så bliver din hund nok også glad for det.

Jeg vil uden tvivl købe sådan en seng til min hund, da den virker til at være hyggelig og dejlig. Tryk nu på del-knappen for at sprede denne vigtige nyhed videre til dine venner, eller tag en hundeejer, der bare skal købe sådan en seng!