Faren laver 1 lille lyd foran William – men lyt nu til reaktionen, når sønnen åbner munden

At grine er noget af det bedste i verden – det er jeg faktisk overbevist om, at de fleste af os kan blive enige om. Du kender med garanti den der følelse, hvor det hele bare bobler i kroppen, og at man føler, at man bare er nødt til at grine.

Bare det at høre nogen grine kan gøre mig i rigtig godt humør. For glæde kan virkelig smitte, og hvis nogen i nærheden har det sjovt, er det stort set umuligt ikke at lade sig rive med af den gode stemning.

Jeg har flere gode minder om fantastiske øjeblikke, hvor man har grinet højt sammen med gode venner bare fordi, at det er umuligt at stoppe med at grine igen. Det bliver som en “ond cirkel” – selvom om den selvfølgelig er både god og herlig!

Det mest smittende i verden er et vidunderligt grin – og et klokkerent bevis på det er dette klip (nedenfor) af den svenske dreng William, der er set af over 26 millioner. Den sjove video er fra 2006, og er blevet lidt af en klassiker på nettet.

”Er en meget glad dreng”

Det hele begyndte med, at mikrobølgeovnen plingede hjemme i køkkenet hos svenske Kjell-Åke Andersson og hans familie. Det fik lille William, der på det tidspunkt var cirka et halvt år gammel, til at grine.

Youtube

Herefter prøvede faren at efterligne pling-lyden – og så begyndte fik lille dreng et grineflip.

– William er en meget glad dreng, og de fleste synes faktisk, at han er usædvanligt glad. Det er sjældent, at han græder, fortalte Kjell-Åke til Aftonbladet, da klippet gik viralt.

– Vi lagde bare filmen ud, for at mormor og morfar, der bor langt væk, skulle kunne se den, men vi har fået meget stor respons. Det er mega fedt. Folk har optaget grinet og brugt det som ringtone, sagde kan.

Faren klip er noget af det mest charmerende og latterfremkaldende, jeg nogensinde har set. Se den vidunderlige video nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/UjXi6X-moxE” /]

Jeg kunne ikke lade være med at grine af dette klip! Tryk på del-knappen hvis lille Williams grin gav dig et smil på læben!