Manden graver 800 meter lang tunnel til den lokale bodega – for at slippe fra konens snorken

Noget af det bedste her i livet er at bo sammen med en person, man kan grine, elske, spise og sove sammen med.

Men der er dog også bestemte ulemper ved at leve i et parforhold. En af de mest almindelige årsager til problemer i parforholdet skyldes, at den ene part snorker.

Denne mand, Patsy, fik nok af sin kones snorken, der holdt ham vågen om natten. Men mange ville nok ikke have valgt at bruge samme ekstreme metode til at løse problemet.

Patsy, som er blikkenslager, var lykkeligt gift med sin kone. Men der var dog ét problem. Hun snorkede meget højt, og den eneste måde, hvorpå Patsy kunne få lidt nattesøvn, var at drikke et par øl før sengetid.

Blev inspireret af en film

Byens lokale bodega lå 800 meter fra hjemmet. Efter at have set filmen ‘En verden udenfor’, hvor en fange flygter fra fængslet ved at grave en lang tunnel under fængslet, påbegyndte Patsy sit ‘lille’ projekt. Ved hjælp af værktøj begyndte han at grave en tunnel under huset hele vejen til bodegaen, og det tog ham hele 15 år at færdiggøre projektet.

Tunnelen stoppede inde på bodegaens dametoilet, og næsten på klokkeslettet 23:00 hver aften kravlede han hele vejen hen til bodegaen gennem tunnelen for at tage et par øl, hvorefter han kravlede den lange vej hjem for at sove.

Naboens afløb afslørede ham

Men da naboens afløbsrør sprængte, blev tunnelen opdaget, og Patsy blev politianmeldt for at have forårsaget det ødelagte rør. Patsy erkendte sin udåd og forklarede:

– Jeg er egentlig glad for, at jeg blev afsløret. Min kone undrede sig over, hvorfor jeg altid stank af alkohol om morgenen, og bodegaens ejer undrede sig over, hvorfor jeg dukkede op ud af ingenting, forklarede Patsy ifølge sitet Men’s Corner.

Der er gode og dårlige måder at håndtere problemer i hjemmet på, men denne mands løsning fik mig til at grine højt. Del historien med alle dine øl-elskende venner!