Drømmen går i opfyldelse: Her er den luksuriøse næsevarmer – der redder alle frossenpinde til vinter

Selvom efteråret har været meget varmt, venter vinteren lige rundt om hjørnet med minusgrader og ruskevejr.

Men selvom man tager varmt tøj på fra top til tå, er der altid én kropsdel, der stort set er umulig at beskytte fra den bidende kulde, den stakkels næse.

Den bliver rød, svier og løber hele vinterhalvåret. Men nu er der en genial løsning på netop det irriterende problem – næsevarmeren, skriver Unilad.

Nu hvor vinteren nærmer sig med hastige skridt, er det på tide at finde handsker, halstørklæde og hue frem fra klædeskabet, hvor de har lagt siden det tidlige forår.

Altid kold næse

Selvom vi bor i et af verdens nordligste lande, har vi her i Danmark endnu ikke fundet på et stykke tøj, der kan varme os om næsen. Næsen er altid udsat for vinterkulden, og det resulterer ofte i en rød, sviende snude. Derudover oplever mange også lavere blodgennemstrømning til næsen, hvilket gør den ekstra kold.

For at undgå dette har et firma nu udviklet næsevarmere. En næsevarmer er præcis, som det lyder.

Kan sammenlignes med en hue

Næsevarmeren har et smart design. Den kommer med en lille snøre, der trækkes over hovedet og bæres som en lille hue over næsen, helt uden at dække for hverken mund eller øjne.

Firmaet bag idéen hedder The Nose Warmer Company, og næsevarmeren findes i flere forskellige designs. Det kan godt være, at den ser lidt sjov ud, men folk vil hvert fald lægge mærke til dig, når du går rundt med den offentligt.

Eftersom jeg altid fryser, er det her en genial løsning! Tryk på del-knappen, så alle dine venner, der er nogle frossenpinde, kan anskaffe sig en næsevarmer til vinter!