Muskelbundt med kæmpe penis går hen til Kim i saunaen – siger 3 ord som får ham til at besvime

Nogle sjove historie kan være lidt komplicerede eller vanskelige at forstå, mens det ved andre er lige modsat. Sidstnævnte har en tendens til at være lidt barnlige eller endda frække – men jeg synes, at begge varianter har deres charme.

Følgende fiktive frække historie fandt jeg på nettet tidligere på ugen, og slutningen fik mig til at grine højt. Den hører muligvis til de lidt mere umodne af slagsen, men det gør mig ikke så meget. Så længe noget er sjovt, synes jeg det er værd at dele videre.

For man skal aldrig glemme, at et godt grin forlænger livet, og at delt glæde er dobbelt glæde. Derfor håber jeg, at du også vil finde denne klassiker morsom!

Kim var en lidt forsigtig og usikker fyr. Han var ret kort, genert og lidt overvægtig, havde ingen nævneværdig selvtillid og blev meget nervøs, så snart en fremmed begyndte at tale med ham.

Denne dag sad Kim inde i mændenes sauna, hvor han nød den skønne stilhed sammen med en anden mand, der sad lidt længere væk. Kim nød dette og følte, at han kunne være sig selv.

Præsenterer sig

Men pludselig kommer en stor og meget veltrænet amerikaner med en gigantisk penis mellem benene ind i saunaen. Den hængte næsten helt ned til knæene.

Kim får et stort chok. Han sidder på sin plads, stirrer og måber. Efter et stykke tid begynder muskelbundtet at tænke, at hele situationen er lidt pinlig, og for at lette på stemningen går han hen til Kim og præsenterer sig.

– Hey! Turner Brown, siger amerikaneren og kigger på Kim.

Den generte fyr besvimer øjeblikkeligt.

Turner Brown vender sig mod den tredje mand i saunaen og spørger, hvad fanden der lige skete.

– Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror, at han tror, at du sagde: “Hey. Turn around…”

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!