Dagens frække: Emil ser søsteren gøre “det forbudte” med kæresten

Børn er helt fantastiske og har en helt anden opfattelse for virkeligheden end voksen. Derfor kan det være utroligt sjovt at følge ungernes opdagelser og betragtninger, som ikke altid er logiske eller helt gennemtænkte.

Men det er selvfølgelig en stor del af deres charme, at man aldrig rigtig ved, hvad der venter. Derfor er det sjældent kedeligt at have et barn i huset, da der altid er fuld fart over feltet.

Denne fiktive og sjove historie handler om lille Emil, der allerede i en tidlig alder ville lære om sex og samliv. Derfor fik han et godt råd af sin mor, hvorefter han rapporterede tilbage dagen efter.

Sjov historie (fiktiv):

5-årige Emil var som alle andre drenge i den alder meget nysgerrig. Han havde hørt meget om “blomster og bier” fra de andre drenge i skolen og undrede sig lidt over, hvordan det hele gik til.

En dag spurgte han sin mor, der blev meget pinlig berørt. I stedet for at forklare bad hun ham om at gemme sig bag gardinerne og studere sin storesøster og hendes kæreste. “Jeg har forbudt dem at gøre DET, når vi alle er hjemme, men de virker til at være ligeglade.”

Foto: Pixabay

Samme aften gjorde Emil som fortalt. Morgenen efter beskrev Emil, der nu havde helt styr på det der med blomsterne og bierne, alt til sin mor.

– Maria og hendes kæreste sad og talte sammen et stykke tid. Pludselig slukkede han alt lyset. Han begyndte at kramme og kysse Maria. Jeg tror, at hun var ved at blive syg, for hendes ansigt så meget mærkeligt hud. Det tror jeg faktisk, at hendes kæreste også mente, for han lagde sin hånd ind under Marias bluse for at føle hjertet.

– Jeg tror også, at han var ved at blive syg, for pludselig begyndte de begge at puste og stønne. Hans anden hånd må have været kold, for han stak den op under Marias kjole. Hun fik det værre. Maria begyndte at stønne, puste, vride sig og hun faldt næsten ned ad sofaen.

– Så kom feberen. Jeg ved, at det var feber, for Maria sagde, at hun følte sig meget varm. Til sidst fandt jeg ud af, hvad der gjorde dem så syge. På en eller anden måde havde en stor ål kravlet ind i hans bukser. Pludselig hoppede den ud af bukserne og stod helt oprejst. Den var 25 centimeter lang, jeg sværger!

Ålen faldt død om

– Han tog fat i den for at forhindre den fra at flygte. Maria blev rigtig bange, da hun så den. Hendes kæbe faldt til jorden og hun begyndte at råbe efter Gud og lignende. Hun sagde, at det var den største og længste, hun nogensinde havde set.

– Jeg kunne have fortalt dem, at dem i søen er langt større, men jeg ville ikke forstyrre. Maria blev pludselig modig og forsøgte at dræbe ålen ved at bide hovedet af den. Pludselig gurglede hun og slap taget om den. Jeg vil vædde med, at den bed hende. Herefter tog Maria om ålen med begge sine hænder og holdt fast, mens kæresten fandt en mundkurv i lommen og trak den over fisken.

– Maria lagde sig på ryggen og spredte benene, så hun kunne få lagt den satans fisk i benlås. Kæresten hjalp til ved at ligge sig oven på ålen, hvorefter han begyndte at støde. Maria begyndte at stønne og vride sig, og hendes kæreste væltede næsten sofaen. Jeg tror, at de ville dræbe ålen ved at kvase den mellem dem.

– Efter et stykke tid faldt ålen død om. Maria og hendes kæreste sukkede. Han rejste sig og jeg kunne se, at de havde dræbt ålen. Jeg ved, at den var død, for den bare hang der og alt indmaden hang ud.

– Maria og hendes kæreste var trætte efter kampen, men de begyndte alligevel at kysse igen. Han begyndte og kramme og kysse Maria over hele kroppen – og så fandt de ud af, at den satans ål ikke var død! Den sprang op og begyndte at kæmpe igen. Jeg er overbevist om, at ål er lidt som katte- har to liv eller sådan noget.

– Men denne gang forsøgte Maria at dræbe ålen ved at sætte sig på den. Og efter 20 minutters kamp var ålen endelig død. Jeg ved, at den var død denne gang, for Marias kæreste tog skindet af og skyllede den ud i toilettet.

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!