Adam tatoverede 90% af kroppen helt sort – nu har han fået amputeret sin penis: “Mere tiltalende”

Vi har alle ret til at bestemme over vores egne kroppe – og det er fuldkommen uacceptabelt at blive diskrimineret på baggrund af  ens udseende. Det er helt naturligt, at vi alle har personlige ønsker i forhold til udseendet – hvilket det er meget heldigt. For verden ville være trist og farveløs, hvis vi alle gik rundt og lignede hinanden.

For at opnå sit drømmeideal vælger mange at tage drastiske metoder i brug – alt fra plastikkirurgi til tatoveringer eller forskellige behandlinger. Helt personligt har jeg ikke modet til at ændre mit udseende på en så radikal måde, men det er trods alt godt, at muligheden foreligger for de personer, der godt kan lide det.

Nogle vælger dog at tage det hele et skridt længere og ved at gøre kropsændringer til deres liv. I mange tilfælde bliver det som en besættelse, der koster mange penge. Men det er trods alt deres egne valg, og det skal man selvfølgelig respektere.

Tatoveret ny hudfarve

En af verdens mest usædvanlige personer, når det kommer til kropsforandringer, er den 32-årige russer Adam Curlykale. Over en periode har han fået hele 90 procent af sin krop dækket af sort blæk – altså tatoveringer. Han har som sådan ikke fået tatoveret motiver, han vil ganske enkelt have en anden hudfarve.

Foto: CEN/Adam Curlykale

Han har også fået tatoveret øjenhviderne helt sorte, og selvom kropsændringerne har nået ekstreme niveauer, var Adam ikke tilfreds. Derfor valgte han for nylig at tage til Mexico for at fået fjernet sine brystvorter, penis og pung med den begrundelse, at det ville gøre hans udseende “æstetisk mere tiltalende”.

Foto: CEN/Adam Curlykale

Efter han blev diagnosticeret med en sygdom, der førte til flere mærker på huden, valgte Adam at få tatoveringer for at dække dem. I denne forbindelse opdagede han også sin utrolige lidenskab for at ændre sit udseende – og siden da har den interesse overtaget hans liv.

Foto: CEN/Adam Curlykale

Han er heldigvis kommet sig helt over sygdommen.

– Jeg ved, at jeg skiller mig ud fra resten af samfundet, siger Adam ifølge The Mirror.

Bild: CEN/Adam Curlykale

Han er dog irriteret over, at der stadig er hvide overflader på huden.

– Jeg laver mine egne tatoveringer, da det handler om min krop. Jeg har et idealbillede af mig selv. Livet er for kort til at tænke på morgendagen. Jeg lever i nuet, siger russeren.

Foto: CEN/Adam Curlykale

Hvad er din holdning til Adams besættelse? Gør han det rigtige ved at følge sine drømme, eller er det for skørt? Del gerne din mening i kommentarfeltet (men hold en god tone) eller del artiklen med dine venner!