Kirsten kalder sin mand “lille skat” hele aftenen – veninden får et chok da hun opdager hvorfor

Når man har været i et fast parforhold i mange år, er det meget nemt at komme ind i faste rutiner og en lidt kedeligere hverdag. Når alt det der lidt ekstra, der var til stede, da man var nyforelsket, forsvinder.

For at holde gløden i live kan det være godt at forsøge at få lidt uventet romantik eller spænding ind i parforholdet. Det kan virkelig vække nyt liv i forholdet – og det er nødvendigt.

Min kone og jeg har været sammen i lidt over 25 år. Selvom vi stadig er forelskede og nyder hinandens selskab, kan det godt irritere mig lidt, hvor rutinemæssigt vores liv kan være.

At tage på hotel en nat eller lignende kan virke gøre underværker for parforholdet, så det anbefaler jeg alle at gøre med jævne mellemrum.

Følgende sjove historie handler lidt om, at et langt forhold kan sætte sine tydlige spor. Jeg fik mig et godt grin af slutningen – og selvom vitsen er lidt overdreven, kan jeg faktisk nikke genkendende til pointen!

Ingrid bliver imponeret

Ingrid er inviteret til middag hjemme hos sin gamle veninde Kirsten. Han bemærker, at hver gang veninden tiltaler sin mand, afslutter hun det med ordene “lille skat”, “nullergøj” eller “min sukkertop”.

Ingrid bliver meget imponeret over dette, da parret har været gift i over 40 år. Derfor hvisker hun, da manden er ude i køkkenet, med en overrasket stemme til Kirsten:

– Jeg synes, at det er helt fantastisk, at du efter alle disse år kalder din mand for “skat” og “nullergøj” hele tiden…

– Det er jeg squ nødt til, svarer Kirsten. For jeg glemte, hvad han hedder for lidt over 10 år siden…

Helt genialt! Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!