Vits: Ungt muskelbundt fornærmer 71-årig mand på stranden – men pensionistens hårde svar er genialt

Jeg bliver altid i godt humør, når jeg læser en rigtig sjov historie!

Følgende har efterhånden cirkuleret rundt på nettet i nogle år i lidt forskellige versioner – men denne havde jeg faktisk ikke hørt før. Jeg synes, at historiens budskab er genialt, og jeg fik mig at godt grin af slutningen!

Netop derfor følte jeg en inderlig trang til at dele den med jer! For delt glæde er jo dobbelt glæde, som man siger!

Og for os der er kommet lidt op i årene, tror jeg faktisk, at denne historie er ekstra sjov!

En kæk ung mand på 18 somre møder en gammel pensionist, der sad og solbadede på en propfyldt badestrand. Af uransagelige årsager var det meget vigtigt for den unge mand at forklare pensionisten, hvorfor det er så vigtigt, at den ældre generation forstår den nye generation.

– Du voksede op i en helt anden og mere primitiv verden, sagde den unge mand tilstrækkeligt højt, så alle omkring dem kunne høre det. Vi unge i dag er vokset op med fjernsyn, jetfly, rumdragter, månevandringer, internet, nanoteknologi, iPads, bærbare computere, mobiltelefoner, hurtige computere og meget, meget mere…

Pixabay

Den 71-årige pensionist sukkede, mens svarede – selv han så alle omkring dem kunne høre det:

– Du har ret. Vi havde ikke alt dette, da vi var unge… så vi opfandt det! Nu er jeg så bare nødt til at spørge, din arrogante lille lort – hvad har du tænkt dig at gøre for den næste generation?!

Den ellers så kække unge mand blev helt stille, og alle omkring dem jublede.

Jeg synes faktisk, at mange unge i dag skal blive bedre til at respektere ældre! Tøv ikke med at DELE, hvis du er enig, eller hvis historien gav dig et smil på læben!