Mand forlanger skilsmisse i et brev til konen – kvindens geniale svar på tiltale glemmer han aldrig

Skilsmisser er aldrig en dans på roser, men kan i nogle tilfælde desværre være nødvendige. Begge parter kan for eksempel have brug for en ny start til at finde tilbage til sig selv, det er for børnenes bedste eller måske for at få en afslutning på de mange skænderier.

Parret i denne historie, som mest sandsynligt er fiktiv, valgte at gennemføre skilsmissen ved at sende breve til hinanden. Manden efterlod et brev på køkkenbordet og fortalte, at han havde fået nok – men konen nægtede at lade ham få det sidste ord.

Facebook-siden Hitlikeifagreed fortæller historien som følger:

“Kære hustru,

Jeg efterlod dette brev til dig for at fortælle, at jeg forlader dig for altid. Jeg har været dig en god mand i syv år, så jeg har ikke mere at bevise. Men for at være helt ærlig har de sidste to uger været et rent helvede.

Din chef ringede for at fortælle, at du havde sagt op, og det var dråben. I sidste uge kom du hjem, og du lagde ikke engang mærke til min nye frisure.

Jeg lavede din livret, og jeg var sågar iført et par helt nye underbukser. Du spiste i to minutter og gik rask væk i seng for at hvile efter at have set alle dine realityprogrammer.

Du siger ikke længere, at du elsker mig. Du vil ikke have sex eller noget, der forener os som mand og kone. Enten er du mig utro, eller også elsker du mig ikke mere. Uanset hvad er jeg væk for evigt!

/ Din eksmand

P.S. Prøv ikke at finde mig. Din søster og jeg er på vej væk på en romantisk rejse sammen! Hav et godt liv!”

Pxhere

Kvinden mente, at dette kom meget pludseligt, og blev meget vred. Hvordan kunne han finde på at forlade hende, når han ikke kendte årsagen til hendes opførsel?

Derfor valgte hun at skrive sit eget brev:

“Kære eksmand!

Intet kunne have gjort mig lykkeligere end at få dette brev af dig. Det er rigtigt, at vi har været gift i 7 år, men du har langt fra været “en god mand”.

Jeg bruger meget tid på mine realityprogrammer, da jeg derved slipper for dit evindelige brok. Men det virker desværre ikke altid. Men jeg bemærkede, at du var blevet klippet. Det første, jeg kom til at tænke, var, at “du ligner en pige!”.

Eftersom min mor opdragede mig til altid at være god og ikke sige noget, hvis jeg ikke har noget pænt at sige, ønskede jeg ikke kommentere din nye frisure. Da du lavede min livret, må du have forvekslet mig med min søster, for jeg stoppede med at spise flæsk for 7 år siden. Angående dine nye boksershorts vendte jeg mig væk fra dig, fordi prisskiltet på 49 kroner stadig sad derpå. Jeg håbede, at det var tilfælde, at min søster havde lånt 50 kroner af mig tidligere den dag. Efter alt dette elskede jeg dig alligevel. Jeg troede stadig på os og følte, at vi kunne løse alting. 

Så da jeg vandt 10 millioner i lotto, sagde jeg mit job op og købte 2 billetter til os til Jamaica. Men da jeg kom hjem, var du væk. Jeg er af den overbevisning, at alting sker af en årsag. Jeg håber, at du får det meningsfulde liv, du altid har drømt om. Min advokat sagde, at brevet, du skrev til mig, garanterer, at du ikke får så meget som en øre fra mig. Så held og lykke!

/ Din ekskone, fri og rig som bare fanden!

P.S. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har nævnt det, men min søster Britta blev født som en mand og hed Bjarne. Jeg håber ikke, at det er et problem!”

Den, der griner sidst, griner bedst! Tøv ikke med at dele historien med dine venner, hvis du mener, at manden fik som fortjent!