Moren elsker sit barns unikke navn, da hun læser det baglæns 2 år senere afsløres mandens hemmelighed

At finde det rigtige navn til sit barn kan være en virkelig vanskelig og langtrukken proces, da begge forældres ønsker og forslag skal overvejes.

Det kan sågar føre til, at familien involveres for at tilfredstille alles ønsker. I nogle lande er det populært at give barnet et navn, som minder om en af forældrenes navne, eller så vælger man at lade sig inspirere af en ældre slægtning.

Men australske Clare Smith og hendes mand valgte dog en helt anden løsning. Clare var dog ikke klar over, at hendes mand havde en lille hemmelighed, da de i fællesskab blev enige om navnet.

I Australien – men også i andre dele af verden – har man grint hjerteligt af Clare Smith og hendes mand. Årsagen er deres nu 3-årige datters navn.

De valgte en lidt usædvanlig tilgang, da de skulle navngive deres datter, og valgte at lave deres helt eget unikke navn: Lanesra.

Mor Clare elskede det unikke navn – hvilket hendes mand også gjorde, da han var initiativtageren til det hele.

”Unikt og romantisk”

Men det skulle vise sig, at der var en meget god grund til, at manden var yderst tilfreds med det unikke navn.

For navnet bar nemlig på en lille hemmelighed. I en lokalavis i Australien forklarer mor Clare, hvordan hun ved datterens 2 års fødselsdag opdagede, hvad navnet rent faktisk betød og kom fra.

Twitter

Moren fortæller således: “Vi valgte vores datters navn, fordi det var unikt og romantisk. Det var først, da hun fyldte to, at min mand fortalte mig, at det var hans yndlingshold i fodbold, Arsenal, stavet baglæns!’

Holdt det hemmeligt i flere år

Historien er blevet spredt af forældre og fodboldfans verden over, som har grint lystigt af den kløgtige faren. For selvom både moren og faren fik det, som de ville – så formåede faren at holde på sin hemmelighed i 2 år.

Nu er jeg ikke overdrevent sportsinteresseret som denne far. Jeg elsker derimod kaffe, men tror dog alligevel ikke, at jeg ville overveje at give mit fremtide barn navnet “Effak”. Men Lanesra er derimod et meget smukt navn!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!