Gamle Peter får frækt tilbud af 18-årig blondine, hvisker 4 ord som giver mig kaffen galt i halsen

Det er vigtigt at kunne tænke klart, når der opstår mærkelige situationer, så man ikke falder for simple tricks. Det er ofte i tilfælde som disse, man virkelig kan brænde nælderne,.

Det er følgende fiktive og sjove historie et glimrende eksempel på. Jeg tror, at jeg har hørt den for mange år siden, men den var mindst lige så god denne gang!

Jeg sad og drak kaffe, da jeg læste sidste linje, men begyndte at skraldgrine så voldsomt, at det var ved at ende i en katastrofe!

71-årige Peter sidder på en bar i København og fik en øl. Pludselig kommer en 18-årig mageløst smuk kvinde ind på baren, og sætter sig et stykke fra ham.

Kvinden er så smuk, at Peter ikke kan lade være med at stirre på hende. Efter et stykke tid opdager kvinden, at den 71-årige mand stirrer på hende, hvorefter hun går hen til ham.

Før manden kunne nå at undskylde for sin opførsel, siger den unge kvinde meget forførende:

– Jeg vil gøre alt. Alt hvad du gerne vil have mig til at gøre, det gør jeg. Det kan være lige så sygt, som du gerne vil have det. Jeg skal have 1.000 kroner – men der er én betingelse, du er nødt til at opfylde, siger hun.

Helt forbløffet over situationen, spørger Peter, hvad det er for en betingelse.

– Du skal fortælle mig, hvad jeg skal gøre. Men du må kun bruge fire ord.

Peter overvejer det frække tilbud fra den smukke kvinde i et stykke tid, hvorefter han tager sin tegnebog op ad baglommen for at give kvinden ti 100-kronesedler.

Derefter stirrer han kvinden lige i øjnene, siger langsomt og tydeligt:

– Mal hele mit hus.

DEL hvis du også fandt mandens svar fantastisk!