Sjov historie: Erik skynder sig hjem til kæresten og håber på vild sex

Der hersker en sejlivet myte om, at unge smukke kvinder er dummere end gennemsnittet – men jeg synes, at det er en tosset påstand. For ens udseende har intet med ens intelligens at gøre.

Men sjove historier spiller typisk på denne slags stereotyper, hvilket jeg ikke finder problematisk. Man skal jo have lidt selvironi! Denne frække vits er forbandet sjov, og jeg fik et godt grin bag computeren!

Erik sidder hjemme og slapper af i sin yndlingsstol, da hans blonde kæreste pludselig ringer. Han svarer og hører, hvordan hun med nedtrykt stemme fortæller:

– Du er nødt til at komme over og hjælpe mig, skat! Jeg sidder her med et kæmpe puslespil, og kan ikke finde ud af, hvordan jeg skal blive færdig! Jeg bliver snart tosset!

– Hvad skal det forestille, når det er færdigt?, spørger Erik.

– Ifølge billedet på pakken skal det blive en stor hane, men det giver ikke mening for mig.

Erik beslutter at gå over for at hjælpe hende. For hvem ved – måske han kan få lidt “hygge” som belønning. Det er lang tid siden, de har haft rigtig vild sex.

Tager hendes hånd

Kæresten lukker Erik ind i lejligheden og viser ham alle puslespilsbrikkerne på bordet. Erik kigger på dem et øjeblik, herefter på pakken – og udbryder.

– Det er fuldkommen ligegyldigt, hvad vi gør. Vi vil aldrig nogensinde kunne sætte de der stykker sammen til noget, der tilnærmelsesvist ligner en hane.

Erik tager sin kærestes hånd.

– Det er jeg ked af, skat. Nu tager vi en kop kaffe, siger han og sukker. Bagefter putter vi alle cornflaksene tilbage i pakken…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!