Henrik hører sin mor skrige fra soveværelset, løber derind og mødes af et ubehageligt syn

Jeg har altid haft en stor forkærlighed for sjove historier og frække vitser. Det er altid hyggeligt at kunne hive en historie op ad baglommen, når man sidder og nyder en hyggestund i gode venners lag. Min var virkelig god til at fortælle historier, og især som barn glædede jeg mig til at høre hans røverhistorier!

Jeg er næsten overbevist om, at han ville elske denne historie!

Før du begynder at læse, vil jeg gerne advare imod, at den er lidt i den grove ende af skalaen. Så hvis du ikke kan lide den slags humor, så kan du læse noget andet. Men hvis du fandt den sjov, så tøv ikke med at vise at du har humor ved at dele historien med dine venner!

Følgende historie handler om en mand og en kvinde, der forsøger at få lidt alenetid fra børnene – og det har vi alle trods alt brug for fra tid til anden! Jeg grinte højt og længe, da jeg havde læste den færdig, hvilket jeg håber I også kommer til at gøre. Jeg kan dog allerede nu advare lidt følsomme læsere.

For historien er nemlig lidt grov, men hvis du har en portion humor, kan du nok holde til at læse den.

Her er historien om, da Lasse og Lisa ville have lidt alenetid:

Lasse og Lisa havde tre børn, som de elskede højere end noget andet, men som nogle gange var i vejen, når forældrene gerne ville elske.

Men en dag udtænkte Lise en metode, til hvordan de kunne få en lille pause fra børnene: Hun hviskede til Lasse:

– Jeg spilder suppe på min trøje, herefter går vi op i soveværelset og knalder.

Som sagt så gjort, hun spildte suppe på sin trøje, og parret gik op i soveværelset og begyndte at køre løs.

Men pludselig hørte børnene deres mor skrige noget så forfærdeligt. Den ældste søn, Henrik, gik op for at se, hvad der foregik. Da han kom tilbage, var han ligbleg i ansigtet og udbrød:

– Uanset hvad I gør, så lad være med at spilde noget, for ellers kommer fra og knalder os!

Det var bare en vits! Del gerne, hvis den gav dig et smil på læben!