Sjov historie: 18-årige Lisa besøger erotikbutik for første gang

Misforståelser er jo aldrig særlig rare. Men måske specielt ikke inde i en erotisk forretning. Jeg kan i hvert fald knapt tænke mig noget mere pinligt!

Den her historie faldt jeg over og fik et godt grin over pointen – forhåbentlig kommer du til at gøre det samme!

Danmark har i mange år været kendt som et forgangsland. Vi var pionerer, da pornoen blev frigivet, og vi var frontløbere i hele den seksuelle frigørelse i 60’erne. Alligevel har vi alle dage været lidt tilknappede. Men i de senere år er der kommet hvad man kan kalde en ny erotisk revolution.

Pludselig popper der erotiske butikker op på hvert gadehjørne, og de skiller sig markant ud fra de smudsige, små butikker, der var i de hårde kvarterer, da jeg var barn. I husker dem nok: De steder, hvor mænd i trenchcoat sneg sig ind og ud så hurtigt som muligt.

I de nye, friske sexshops bliver man taget imod af venlige ekspedienter med et smil på læben, som fremviser forskellige olier og cremer med navne som “Sensual Essence”. Og alt er lyserødt.

Jeg ved ikke, om det er noget for mig, men det gør helt sikkert nogen glade.

Den her lille historie udspiller sig i en sexshop, og jeg kan virkelig se den udspille sig for øjnene af mig, når jeg læser den. Hvis du er som mig og kan lide humor, så klik gerne på DEL, når du har læst den og spred lidt glæde i dag!

Da Lisa skulle købe et massageapparat

Lisa var inde i en sexshop for at købe et massageapparat.

“Hvad koster den lyserøde?“ spurgte hun ekspedienten.

“185 kroner” svarede ekspedienten med et smil.

“Og hvad koster den sorte?” spurgte Lisa.

“Den sælger vi lige nu til en særpris på 295 kroner.”

“Hvad så med den sølvfarvede?”

”Peter,” råbte ekspedienten ind mod lageret. “Har du lyst til at sælge din termokande?…”

Håber at du også kunne lide historien, og at den fik dig til at smile! Synes gerne godt om siden, hvis du gerne vil have flere sjove historier i dit Facebook-feed!