Kun en brøkdel af danskerne svarer rigtigt: Er du klog nok til at regne svaret ud?

Man bliver aldrig for gammel til at teste sine egne begrænsninger med forskellige udfordringer.

Tests, quizzer, hjernegymnastik af forskellig slags aktiverer virkelig hjernecellerne – og det er ikke bare sjovt, men også sundt. For man skal aldrig ikke undervurdere det at stimulere hjernen.

Min mor løser altid krydsord mindst en time om dagen, og hun hævder, at det holder hende frisk. Jeg er faktisk overbevist om, at der er noget om sagen. Hvis hovedet er i topform, så har det en positiv effekt på kroppen!

Jeg har altid haft en forkærlighed for udfordringer. Det behøver ikke nødvendigvis at være super kompliceret, en matematisk gåde eller test er fint for mig – det vigtigste er at konkurrere mod sig selv eller andre.

Billedet nedenfor fandt jeg på den svenske Facebook-side Teknikpalatset tidligere i dag – og jeg syntes faktisk, at testen var meget underholdende. Her er det vigtigt at finde falkeblikket frem og virkelig fokusere.

Hvor mange blyanter ser du?

Jeg har tidligere set flere lignende udfordringer, og selvom man får fire svarmuligheder, virker det til, at flertallet svarer forkert i første forsøg – i hvert fald hvis man holder sig til tidsgrænsen på 10 sekunder.

Opgaven er ganske overkommelig i sin udformning, men det kan være svært at finde frem til det rigtige svar på 10 sekunder!

Nu er spørgsmålet, om du kan?

Hvor mange blyanter er der på billedet?

Teknikpalatset

Svarmulighederne er selvfølgelig en hjælp, men du skal stadig selv arbejde lidt for at få det rigtige svar!

Hvad siger du så? Er det svarmulighed A, B, C eller D?

Under billedet gennemgår vi det rigtige svar!

Pixabay

Det rigtige svar er svarmulighed C, altså 10 blyanter!

Havde du ret? Så tryk på DEL for at sende udfordringen videre til dine venner!