Unik campingvogn har stor succes på nettet – når dørene åbnes forstår jeg hvorfor

Sommeren er her endelig! Selv om der kun er gået et år siden sidst, føles det som en evighed, siden man kunne vågne om morgenen og føle, at dagen står helt åben for en.

Hvis man vil tage en lille rask gåtur om morgenen, så er det bare at gøre det, hvis man vil spise en dejlig lang morgenmad, kan man nyde den på terrassen, eller så kan man ganske enkelt sove længe.

Danmark er et dejligt land at holde ferie i, især hvis man vælger at campere. Overalt i det ganske danske land er der masser af campingpladser, hvor man kan slappe af og møde nye mennesker.

For mange danskere er en campingferie indbegrebet af en rigtig, dansk sommer. Det er en forholdsvis prisvenlig ferieform, og man får mulighed for at tage på opdagelse i sit eget land.

Kreativ campingvogn

En campingvogn kan selvfølgelig komme i mange forskellige former, men den her er om muligt en af de mest kreative, vi har set.

Genierne bag campingvognen har altså udskiftet campingvognens karrosseri med et bilkarrosseri. Så udefra ligner den ganske enkelt en lidt mærkelig bil.

Men indvendigt er det en helt anden historie.

Fuldt udstyret

Indeni byder campingvognen på et interiør, som ikke ligner nogen anden campingvogn.

Campingvognen har alt, man skal bruge på ferien – med en lille ekstra bonus, som virkelig er prikken over i’et!

Lige præcis, der er en grill under motorhjelmen. Hvis man ikke bliver campingpladsens helt store samtaleemne med denne opfindelse, så er der noget helt galt.

Der er virkelig kælet for detaljen.

Er den ikke bare fed?

Det ville være en drøm at campere i denne her til sommer!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se billederne af denne skønhed!