Storbarmet teenager drømte om at tatovere hele kroppen – se nu når hun smider tøjet 13 år senere

Mange af os voksne lever efter mange uskrevne normer. Det er familie, hus, bil og hund, samtidig med at man ikke skal skille sig alt for meget ud rent udseendemæssigt eller i sin tøjstil.

De fleste er ganske tilfredse med det liv, hvilket selvfølgelig er fantastisk. Alle har trods alt ret til at leve livet, som man vil, uden at andre skal blande sig i det.

Mara Inkperial lever sit liv på sine egne betingelser, og har valgt at skille sig ud fra mængden – ved at have tatoveringer på næsten hele kroppen.

Mara kommer fra Tyskland, og allerede som 13-årig var hendes helt store drøm at blive tatoveret.

Den drøm gik i opfyldelse som 17-årig, hvor hun fik sin første tatovering, og siden da har det taget fart.

Et hit på Instagram

Mara har i dag sit eget tatoveringsstudio og fokuserer meget på sort/hvide realistiske motiver – som hun også har over hele sin krop.

Maras arbejde har ikke kun resulteret i utallige tatoveringer, hun har også fået flere hundredtusinder følger på Instagram, som beundrer den smukke tyskers kropskunst.

Viser sig frem uden blæk

Flere af Maras fans har dog været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan hun ville se ud uden alle sine tatoveringer, hvilket hun selvfølgelig ikke kan vise naturligt.

Derfor købte Mara samme type makeup, man bruger i film til at skjule skuespillernes ar og tatoveringer. Og resultatet var virkelig tydeligt.

Instagram

“Det var så sjovt at lege med makeup! Jeg elsker følelsen af anonymitet uden tatoveringer. Men det er også lidt kedeligt uden blæk”, skriver Mara til billedet.

Hvad synes du om hendes forvandling?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se disse billeder!