42-årigs bryster er så store, at hun falder ned ad trapper – nu vil modellen gøre dem endnu større

Vi må alle se ud og leve præcis, som vi vil. Bare fordi man skiller sig ud fra mængden, betyder det ikke, at vi har ret til at dømme eller se ned på nogen. Tværtimod synes jeg, at det kan være forfriskende og imponerende, når nogen har modet til at gå deres egne veje.

Sådan er Foxy Menagerie. Den 42-årige amerikanske model har dedikeret sit liv til at få så store bryster som muligt – og selvom hendes barm allerede er enorm, er hendes store drøm at få endnu større bryster.

– Jeg vil ligne et timeglas, siger hun.

Vil have endnu større bryster

For cirka seks år siden fik Foxy Menagerie sin første plastikoperation efter en hård skilsmisse. Herefter ville hun gerne gøre sig lidt lækker, før hun skulle ud på singlemarkedet.

Siden da har målet at forme kroppen som et timeglas – med gigantiske bryster.

Youtube

Den 42-årige models implantater er hele 6.640 kubikcentimeter, men hun er stadig ikke tilfreds. Hun briger derfor produkter med det formål at gøre barmen endnu større.

– Så når jeg forhåbentlig 7.000 (kubikcentimeter) meget snart, inden jeg skal opereres igen, siger Foxy Menageri ifølge Unilad.

Youtube

“Jeg har det fantastisk”

Flere undrer sig over, hvorfor hun fortsat drømmer om flere plastikoperationer.

– Jeg vil ligne et timeglas. Jeg er lidt besat af operation – fordi jeg elsker resultatet. Jeg har det fantastisk, når jeg har været ved lægen. Det gør mig lykkelig at se den nye person, jeg bliver formet til, fortæller Foxy.

Youtube

Brystimplantater måles generelt i kubikcentimeter. Man starter normalt med 400 og tilføjer herefter 200 ad gangen, hvilket svarer til at gå en kopstørrelse op.

Den storbarmede model bruger nu BH-størrelsen ZZ (!) ifølge The Sun, men indrømmer, at de store bryster kan skabe problemer i hverdagen.

– Det værste ved at have så store bryster er, at man opdager, at man pludselig ikke kan gøre visse småting. Som at bruge de nærmeste kogeplader.

Youtube

– Jeg er også nødt til at sprede ben for at tage sko på. Jeg kan ikke bare læne mig fremad. Når jeg går ned ad trapper, falder jeg ofte. Så jeg holder godt fast i gelænderet for ikke at risikere livet.

“Som at se Loch Ness-uhyret”

Foxy forklarer, at hun i løbet af sin opvækst havde et “trist udseende” og var meget genert.

Youtube

Nu hvor hun stikker mere ud, har hun ikke noget imod, at folk stirrer.

– Det er som at se Loch Ness-udyret. Du ved ikke, hvornår du ser et, men hvis du gør, vil du tage et billede, siger hun.

Youtube

Her nedenfor kan du se en video om og med den storbarmede Foxy!

Hvad synes du om hendes livsstil? Godt eller underligt? Del artiklen for at fortælle, hvad du synes om dette!