Nu kan du købe et sammenfoldeligt toilettelt – så du kan skide og tisse overalt

Det er helt naturligt at skulle både tisse og skide, men det er et tilbagevendende problem, at det begyndre at presse på, når det passer allerværst. Til et vigtigt møde, når man er ude at gå eller shopper.

I de tilfælde er det ofte svært at finde et toilet, da Danmark ikke ligefrem er kendt for at bugne af offentlige toiletter.

Men nu er der kommet en smart løsning på det problem!

For nu kan du nemlig købe en sammenfoldelig toiletbås, som du kan have med på farten i en lille rygsæk. I pakken medfølger et lille plastiksæde, så man kan sidde komfortabelt – men også et lille ‘telt’, der dækker 360 grader.

Tag dit personlige toilet med overalt

Man har trods alt ikke lyst til, at uønskede gæster stirrer på en, når man sidder på tønden!

Facebook

Dette er om muligt årets mest interessante gadget for personer med interesse for udendørsliv, mens som også har en forkærlighed for privat- og luksusliv. For det er trods alt bedst at tømme ryggen, når ingen kan se det – og dette toilettelt kan helt sikkert give dig ene følelse af at være helt alene i verden.

Facebook

Rygsækken er lille, praktisk og kan tages med næsten overalt. Jeg kan komme i tanke om mindst 5 venner, som jeg kunne anbefale denne opfindelse til – og jeg tror vi alle kender en storskider!

Facebook

Måske burde man selv købe en til bilen? Under lange køreture er det meget praktisk at have sit helt eget sammenfoldeligt toilet – eller hvad mener du?

Nedenfor kan du se en kort video om “Toilet In a Backpack” fra virksomheden The Super Boo!

Kender du nogen, som burde købe dette toilettelt? Så TAG den person på Facebook eller DEL denne artiklen til dine venner!