Moren vander sin elskede plante hver dag - 2 år senere ser hun i krukken og gør utrolig opdagelse

Moren vander sin elskede plante hver dag – 2 år senere ser hun i krukken og gør utrolig opdagelse

Det virker til, at nogle mennesker bare er født med grønne fingre. De har ganske enkelt en helt unik evne til at holde liv i deres planter, mens vi andre har problemer med at holde liv i en kaktus.

Moren Caelie Wilkes hører sandsynligvis til sidstnævnte kategori. I to lange år vandede hun nøjsomt sin elskede kaktus.

Men da det var tid til at omplante den, gjorde Caelie en mildest talt pinlig opdagelse.

Moren Caelie Wilkes er passioneret for alt levende.

Daglig vanding

Hun har blandt andet en forkærlighed for planter – og de sidste to år har hun vandet sin helt perfekte kaktus, skriver Ladbible.

Kaktussen har siden første dag været utrolig flot og smuk. Blandt andet fordi Caeilie har vandet og taget sig af den dagligt.

Facebook

Eller, det var hvert fald det, hun havde troet. For da det var tid til at omplante kaktussen efter to år, gjorde hun en pinlig og utrolig opdagelse.

Oh hey, im feeling human again.

Posted by Caelie Wilkes on Thursday, August 15, 2019

Moren tog sin elskede grønne plante op ad krukken, og stod klar til at tage sig af våd jord og beskidte rødder. Men opdagede i stedet polystyren, en form for billig termoplast.

Var lavet af plastik

Det viste sig, at det ikke var en levende sukulent, som hun så nøjsomt havde passet og plejet i to år – det var en plastikkaktus.

Facebook

Caelie var så overrasket, forfærdet og chokeret, at hun besluttede at dele sin mærkelige oplevelse. I et opslag på Facebook skriver hun om hændelsen, som straks gik viralt.

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,…

Posted by Caelie Wilkes on Friday, February 28, 2020

“Jeg har haft denne smukke kaktus i cirka 2 år nu. Jeg var så stolt af denne plante. Den blomstrede, havde smukke farver og var generelt en perfekt plante. Jeg havde en vandingsplan for den, hvis andre forsøgte at vande min sukulent, blev jeg defensiv, fordi jeg var så bekymret for dens pleje. Jeg elskede virkelig min kaktus.”

Opslaget fortsætter:

“I dag besluttede jeg så, at det var på tide at omplante den. Jeg fandt en sød vase, der passede perfekt, tog den derfor ud af den oprindelige krukke, som jeg købte den i, men opdagede så, at den var lavet af plastik. Jeg lagde så meget kærlighed i denne plante – jeg vaskede bladene”, skriver moren.

Kender du nogen, der også elsker planter?

Så tag den person på Facebook, eller del denne søde nyhed med dine venner! Det vil med garanti give dem et billigt grin!