Mor tager billede af sin gravide mave – men kan du se den frække detalje skjult i baggrunden?

Det er efterhånden blevet meget normalt at tage en såkaldt ‘selfie’, og mange unge er faktisk afhængige af det. Du kender garanteret fænomenet, hvor man tager et billede af sig selv, helst med en flot baggrund eller med et særligt budskab. Men det er dog ikke det nemmeste at tage den perfekte selfie.

Som sagt skal billedet helst være lidt spektakulært, og man skal tage sig ud fra sin bedste side. Det betyder, at både lys og vinkler skal være perfekte – ellers er der risiko for at blive overgået af andre!

Det er egentlig ikke så vigtigt, når det kommer til stykket, men man vil selvfølgelig gerne have, at ens billeder på nettet skal være så tiltalende som muligt.

For et stykke tid siden ville Georgi Shortall tage en selfie, men hun mislykkedes i den grad med at fremstille sig selv fra sin bedste side. Hun er 28 år gammel og bor i England. Familien venter nu deres andet barn, og for at vise vennerne hvordan det går med graviditeten, valgte moren at tage et billede af sig selv.

Her nedenfor kan du se billedet, som ved første øjekast ser ret uskyldigt ud.

Georgia Shortall

Det er først, når man zoomer ud, at man ser hendes brøler. En detalje i baggrunden får nemlig det flotte og uskyldige billede til at fremstå frækt. Kan du se hvorfor?

Georgia Shortall

Hvis du ikke allerede har regnet det ud, er det Georgias søn, der gemmer sig i baggrunden med sit ene ben fremme – og det gør, at moren pludselig får det, der ligner en penis. Men det er som sagt bare sønnens ben, der skaber en sjov og lidt fræk optisk illusion.

Georgia Shortall

Det kan selvfølgelig forekomme lidt barnligt – men da Georgias veninde bemærkede detalje, efter hun havde fået tilsendt billedet i en SMS, valgte moderen at offentliggøre sin selfie på Facebook, hvor reaktionerne ikke lod vente på sig.

Selvfølgelig til folks store latter og glæde.

– Først bemærkede jeg ikke noget, siger Georgia om billede til Metro.

Anden lignende brøler

Maison Vallance og hans kæreste stod for en lignende brøler for et stykke tid siden, da de sendte et billede til Maisons mor for at vise svigerdatteren bruge en trøje, som de netop havde fået af Maisons mor.

De havde dog ikke overvejet, at billedet, der blev taget i parrets seng, afslørede lidt for meget om deres sexliv. Senere viste det sig, at rebene ved sengegavlen blev brugt til seksuelle formål – og parret havde ikke tænkt på, at moren kunne se rebene på billedet, og svigermoren fandt også selv frem til, hvad de skulle bruges til.

Hele situationen blev selvfølgelig meget pinlig for parret – men som det også er tilfældet med Georgia Shortall, har parret en stor portion selvironi, og kan heldigvis grine af situationen. Derudover har de også selv valgt at dele deres pinlige episoder, som har gjort dem til små berømtheder på nettet.

Tøv ikke med at dele, hvis du også elsker folk med stor selvironi!