Endelig: Nu kommer den unikke pude – som får dig til at stoppe med at snorke

Vi ved alle, hvor irriterende det kan være at sove ved siden af en person, der snorker. Selvom personen selvfølgelig ikke kan gøre for det, kan det være yderst frustrerende at høre på de der lyde, der ødelægger ens egen søvn.

Til sidst kan man faktisk kun høre og fokusere på snorkelyden – og da bliver det bare sværere og sværere selv at falde i søvn.

Men nu kommer der en potentiel løsning til alle snorkere, skriver Ladbible.

Virksomheden ASDA sælger nu Silentnight Anti Snore Firm Support Pillow. Ifølge producenten skal pude reducere snorken i soveværelset.

ASDA

Producenten beskriver puden på følgende måde:

“Anti-snork-puden fra Silentnight har et ergonomisk designet skum, der positionerer hovedet på en måde, som minimerer snorken. I test har 8 af 10 brugere rapporteret om nedsat snorken. Skummet giver støtte og sikrer, at puden holder sin form.”

Snorkemaskiner, bideskinner og plaster – snorkende personer har et væld af muligheder for at stoppe de forstyrrende lyde, når de sover. Det er dog sjældent, at det hjælper helt. Men ifølge producenten kan denne pude være løsningen på alle snorkende personers problem – og deres samlevere!

Shutterstock

Produktet koster 12 pund, hvilket svarer til 100 danske kroner – og anmeldelserne har været overvejende positive.

“Jeg har allerede købt en mere”, skriver en bruger, der gav puden en score på 5 af 5.

“Jeg var skeptisk, men købte puden alligevel. Den virker virkelig, ifølge en mand”, skriver en anden.

Kender du en person, der er nødt til at anskaffe sig denne pude? Så tag den person i kommentarfeltet eller del denne artikel med dine snorkende venner!