Drømmen går i opfyldelse: Nu kommer undertøjet – som holder prutlugten inde

Alle mennesker prutter – så simpelt er det. Det er ikke noget at skamme sig over, men samtidig er det noget, man helst ikke gør i andres selskab.

Men nu behøver man ikke længere tænke over, hvor man befinder sig, før man slipper gasserne ud. Et engelsk firma lancerer nemlig undertøj, der skal skjule stanken efter prutterne, skriver britiske The Mirror.

At prutte blandt andre mennesker er frygtelig pinligt, og det er socialt tabu at gøre det offentlige steder, selvom det er helt naturligt at prutte,

Bortfiltrerer stanken

På samme måde har man heller ikke lyst til at få stanken fra andres prutter direkte i hovedet – men fra og med nu er det at slå prutter i nærheden af andre ikke længere et problem.

Foto: Twitter

Det britiske firma Shreddies har nu lanceret undertøj, der skal skjule stanken fra prutter. For i undertøjet er der nemlig et kulfilter, som ifølge firmaet skal gøre, at man ikke kan registrere prutstanken.

Vil styrke folks selvværd

Shreddies har allerede lanceret puder og busker, som skal hjælpe folk med mavebesvær og tilbyde ro i sindet, når de færdes offentligt, for eksempel på arbejdspladsen.

Foto: Twitter

– Vores primære mål er at hjælpe folk med den pinlige del af det at have mavebesvær, og vi håber at kunne præsentere flere produkter fremover, siger grundlægger Paul O’Leary til The Mirror.

I skrivende stund kan man få undertøj i farverne grå og sort.

Det her er fantastiske nyheder! Så tøv ikke med at trykke på del-knappen for at sprede disse vigtige oplysninger videre!