Blandt de mandlige brystvorter skjuler der sig også en kvindelig – men kan du se, hvilken det er?

Mange ting og emner er tabubelagte her i verden. Det kan være alt fra at tale om et bestemt emne eller have specifikke meninger til at opføre sig på forskellige måder.

At gå helt nøgen offentligt anses eksempelvis som uacceptabelt. Jeg siger ikke, at det ikke bør være sådan, men at vise noget så simpelt og naturligt som en brystvorte – er det virkelig så slemt?

Det ville også vække mere opstandelse, hvis en kvinde viste sin brystvorte, end hvis en mand gjorde det. Her tror jeg faktisk, at vi kan blive enige, men det er stadig lidtsjovt, at det er tilfældet.

Sitet Clickhole skrev for nylig en artikel, der fik stor opmærksomhed. Den handler om, at man skal se forskel på mandlige og kvindelige brystvorter. Nemt, tænkte jeg – men da jeg så billederne, viste det sig faktisk at være lettere sagt, end gjort.

Anonyme deltagere

Nogle vil nok finde det lidt beskidt, men personligt synes jeg, at brystvorterne er en helt naturlig del af vores krop – og derfor noget, som jeg ikke reagerer kraftigt på.

Nu skal vi se, om du nedenfor kan se, hvilken brystvorte tilhører en kvinde! Der er kun tale om én – for resten tilhører mænd, der helt anonymt har valgt at stille op for at få taget billeder af deres nøgne brystvorter!

1. Den første tilhører en mand!

2. Det gør den anden også!

3. Hvad tror du? Ja, den er faktisk også fra en mand!

4. Er denne brystvorte så en kvindes? Nej, faktisk ikke!

5. Nu må det vel snart være en kvinde, der viser brystvorten? Nej, den her er også fra en mand!

6. Der! Vi kan sagtens se dig under trøjen, du kvindelige brystvorte!

Ja, den kom til sidst – selvom den var dækket af en tynd trøje!

Var det ikke lidt sjovt? Tryk nu på DEL for at sprede denne udfordring videre til dine venner!