Bilister parkerer ulovligt på landmandens mark – se nu den hårde hævn, som får alle til at grine

Det er altid pokkers irriterende, når nogen ikke hører, hvad man siger. Men jeg er næsten overbevist om, at vi alle har oplevet det i det forløbne år. Det ville være så uendeligt meget lettere, hvis bare folk hørte efter første gang.

Hvilket også var tilfældet for landmanden Pavao Bedekovic i Kroatien, der efterhånden blevet meget træt af, at bilister parkerede ulovligt på hans mark – hvilket gjorde ham rasende.

Ingen lyttede – og så valgte landmanden at give dem en lærestreg for livet!

Hans hævn? Lige så overraskende som genial!

Pavao bor og arbejder på en gård i Kroatien, og selvom den store gård ligger langt ude på landet, er der ofte mange mennesker i området.

Det skyldes primært, at hans naboer arrangerer loppemarkeder, der ofte tiltrækker mange besøgende. Men dette har også en bagside – især for Pavao.

Tog sagen i egne hænder

Eftersom mange af de besøgende kommer langvejs fra, skal de jo parkere deres biler et eller andet sted. Deres løsning har mange gange været at parkere direkte på Pavaos mark.

Men hver gang han har bedt dem om at flytte bilerne, er han blevet ignoreret.

Samme rutine gentog sig uge efter uger, og til sidst kom Pavao til den erkendelse, at han var nødt til at tage sagen i egne hænder.

Derfor besluttede han sig at hævne sig på de næsvise bilister.

Fandt traktoren

Derfor fandt han sin traktor og pløjede sin jord, eftersom han skulle gøre klar til at så. Men dette gjorde han netop den dag, hvor markedsgæsterne havde parkeret deres biler på marken. Resultatet? Bilerne kunne ganske enkelt ikke komme ud fra marken igen, fordi han havde pløjet udenom de ulovligt parkerede biler og ‘indhegnede’ dem på en måde, så det næsten var umuligt at få dem ud igen.

Pavaos ejer marken

Bilisterne ville melde ham til politiet, men da det var Pavaos private mark, kunne de ikke gøre noget ved sagen.

Landmanden er ganske vist lidt bitter, men jeg finder dog stor forståelse for hans handling – det er trods alt hans mark!

Se klippet nedenfor og bedøm selv!

Synes du, at landmanden gjorde det rigtige i situationen? Så tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan se den ældre mands geniale hævn!