90-årig kvinde indtager scenen og lover “stripshow” – men se nu, når hun flår toppen af

Jeg bliver altid i pokkers godt humør, når folk har modet til at give lidt af sig selv.

Det kan selvfølgelig ske på flere måder, men en sjov eller uventet optræden slår aldrig fejl. Når man taber kæben af overraskelse eller fascination, så skabes der ofte minder for livet.

Desværre sker sådan noget alt for sjældent, men det er jo netop det, som gør de tilfælde så specielle og værdifulde.

Den 90-årige bedstemor med slaw’ i klippet nedenfor bød på noget helt unikt – og både publikum og millioner af seere kunne næsten ikke tro deres egne øjne!

Den utrolige optræden fandt sted under en audition i det amerikanske TV-prgoram ‘America’s Got Talent’ i 2016. Den 90-årige Dorothy Williams blev ført ind på scenen, hvor hun chokerede dommerne, da hun afslørede, at hun ville danse for dem.

En bedstemor med slaw’

Tidligt i klippet fortæller den ældre kvinde, at hun altid har elsket at danse – og selvom hun har nået en respektabel alder, så fortsætter hun bare med at imponere!

Youtube

Da musikken starter, kan man ane, at Dorothy stadig har rytme i kroppen, men det bliver hurtigt frækkere og frækkere. Snart begynder den 90-årige dame at smide tøjet – og det hele eskalerer.

Både dommerne og publikum sidder med åben mund og polypper, mens den ældre kvinde giver den gas på scenen.

Youtube

Dorothy imponerer stort med sin optræden, og hun blev da også honoreret med programmets ultimative hyldest – den såkaldte “golden buzzer”!

Se det vidunderlige klip nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/m3m0My3BG74″ /]

Dorothy er en herlig bedstemor med slaw’! Hun fortjener virkelig at blive lovprist – og hvor er det skønt at have modet til at gøre sådan noget som 90-årig! Tryk nu på DEL fora t hylde denne vidunderlige dame!