5 dovne teenagere i kilt går ind på scenen – så laver fyren til højre 1 bevægelse og får publikum til at eksplodere

Som så mange andre bliver jeg altid i godt humør, når jeg bliver positivt overrasket, hvilket ofte sker i forbindelse med forskellige shows eller talentkonkurrencer.

Selvom man på forhånd er klar over, at der kan ske sensationelle eller fascinerende ting, kan det nogle gange være svært at vide, hvilke talenter nogle mennesker har.

Måske det også er forklaringen på, at tv-programmer som X-Factor og Talent er blevet så utroligt populære. Vi elsker ganske enkelt at blive chokeret over andres talent og evner til at præstere under pres.

Og jeg kan ikke undgå at blive helt varm om hjertet, når vi kan lovprise og imponeres af hinanden.

I årenes løb har vi set et utal af optrædener, der er som ætset fast på hjernen. De, der påvirker os mest, er ofte de, der er unikke og på en eller anden måde skiller sig ud. Personligt glemmer jeg eksempelvis aldrig, da 12 nonner bød på et uventet show, der gik viralt verden over.

Skolens talentkonkurrence

Tidligere i dag faldt jeg over denne video (nedenfor), som er optaget i en samlingssal på en skole i USA. Netop denne dag blev der afholdt talentkonkurrence, og i flere måneder havde de 5 gutter i videoen fortalt, at havde tænkt sig at deltage.

Youtube

Men hverken lærerne eller de andre elever havde bemærket, at gruppen på nogen måde forberedte sig til talentkonkurrencen. Derfor blev de blandt andet kaldt “dovne”, “døgenigte” osv. Selvom det mest var sagt for sjov og med et glimt i øjet, formåede drengene i den grad at modbevise skeptikerne.

For ugen før den store talentkonkurrence begyndte de at forberede en optræden, der i dag er blevet set af over 14 millioner på Youtube.

Utroligt imponerende

Og wow, de er talentfulde! Men de nøjes ikke med at spille på trommer, da de også har indøvet en lille koreografi samt skuespil, som de i deres kilte imponerer stort med.

Youtube

Kort sagt byder de på et show, der byder på lidt af hvert – hvilket er utroligt imponerende. Da de begynder, efter en lille bevægelse fra en af gutterne til højre, går det hurtigt op for publikum, hvad der sker – og stor jubel bryder ud.

Jeg kan ikke undgå at blive i godt humør af sådan et show, og det her er noget af det mest imponerende, jeg har set.

Se selv nedenfor!

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis du også blev imponeret af disse gutters utrolige optræden!