Ser du en kvinde eller et ansigt på dette billede? Svaret kan sige noget om din personlighed

Noget, der er meget fascinerende, og som man måske ikke tænker over er, at vi mennesker alle ser tingene forskelligt, eksempelvis farver. En blå skjorte for mig er måske en lilla skjorte for dig, men turkis for en anden.

Det samme gælder også hvordan vi fortolker motiver, også der er vi forskellige. Der er ikke noget mærkeligt over at se forskellige ting, vi er trods alt unikke individer.

Ifølge nogle kan det, vores øjne opfatter, sige noget om vores personligheder.

Den slags personlighedstests skal selvfølgelig tages med et gran salt, men de er sjove at tage og passer ofte overraskende godt.

Lige siden mennesket begyndte at tænke, har vi funderet meget over, hvorfor vi er, som vi er, og hvad der definerer vores personligheder.

Vi har funderet over, hvad der driver os mennesker, og om det er muligt at tilskrive bestemte egenskaber, både ydre og indre, til bestemte personlighedstræk. Måske er det netop derfor, at disse tests er så populære.

Hvad ser du først?

Nedenfor finder vi en personlighedstest, som går ud på at se på et billede.

Det første du bemærker på billedet afslører noget spændende om din personlighed.

Her er billedet.

Nedenfor forklarer vi, hvad, du ser, afslører om dig som person.

Hvis du ser et ansigt

Ser du først et bredkæbet ansigt, tænker du ikke for meget over detaljerne, men ser hele billedet, når man står overfor et problem. Du er ekstrovert og elsker at socialisere med mennesker.

Du kan lide at tale om løsninger på problemer og du opleves som meget venlig, åben og afslappet af andre.

Hvis du ser en kvinde

Hvis du i stedet ser en mørkhåret kvinde, har du virkelig sans for detaljer. Du er lidt mere reserveret og bliver hurtigt træt, hvis du omgås for meget med folk.

Du kan blive opfattet som en smule genert, og er lidt tilbagetrukket i starten. Du har det godt i dit eget selskab.

Passer det her på dig?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner kan tage testen!