Bevæbnet betjent tvinger mand ned på knæ – så ser kæresten uventet detalje og bryder sammen

Der er mange originale måder at fri på – og så er der den måde, som Austin Urban valgte at fri til kæresten Samantha Watson på.

Han valgte nemlig at gøre en af sine store svagheder til sin styrke. I løbet af deres syv år sammen havde han formået at få hele 20 fartbøder – og da parret troede, at de skulle have endnu en fartbøde, ramte chokket.

Eller det var nok kun Samantha, der fik et chok – og nu er den fantastiske video set af flere millioner!

Parret var ude at køre bil, og da de kom ind i en ny kommune, bemærkede de pludselig, at politiet var meget ivrige efter at komme i kontakt med dem. Austin Urban, der har en dårlig vane med at køre for hurtigt, så ud til at få endnu en dyr bøde.

De kørte ind til siden, og da betjenten kom op til bilen, bad han parret om at sige ud af bilen. Snart havde han tvunget Austin på knæ, mens Samantha stod et par meter derfra.

Fik et kæmpe chok

Betjenten bad Austin om at blive siddende på sine knæ, mens han hentede sit beviskamera. Da betjenten kom tilbage efter et par sekunder, havde han anlagt en lidt mildere tone – og da Austin pludselig rakte hænderne frem og viste en ring, indså kæresten, at det hele var et iscenesat frieri.

Hun fik et chok og tårerne flød – selvom hun fik sit drømmefrieri.

“Det skal ikke være kliché, ikke noget jeg har set over 100 gange – men sørg for at filme det hele”, har Samantha sagt ifølge KFVS12.

Og der er ingen tvivl om, at hun fik sit ønske opfyldt – og hun svarede selvfølgelig ja, hvorefter det nyforlovede par gav hinanden både kys og kram.

Frieriet blev arrangeret med hjælp af betjente fra Scott County – og klippet nedenfor går nu viralt verden over!

Var det ikke bare et kreativt frieri? Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis du også fik et smil på læben!