29-årig bliver nedstirret på grund af sine gigantiske bryster – drømmer om at gøre dem endnu større

Vi er over syv milliarder på vores smukke planet, og vi har alle et helt unikt udseende. Man kan selvfølgelig godt støde ind i en, der ligner en selv, men vi er stadig helt unikke.

Nogle er høje, andre er lave, nogle er slanke, andre er runde – noget langt de fleste af os accepterer. Man kunne nok godt ønske, at man var lidt højere eller havde lidt mindre ølmave, men man ser ganske enkelt ud, som man gør.

Men ikke alle er tilfredse med deres udseende, og vælger at få plastikoperationer for at ændre det. Den 29-årige model Jazmyne Day har forstørret sine bryster så meget, at folk nedstirrer hende – uanset hvor hun er.

29-årige Jazmyne blev født i British Wales og havde et normalt kontorjob, men besluttede at blive model efter et vægttab.

Firdoblet indkomst

Jazmyne stillede sig ikke blot med at tabe sig, men fik også gjort sine bryster markant større.

Skønhedsoperationen gav øjeblikkeligt pote, og blot en uge senere havde Jazmyne firedoblet sin indtjening på Onlyfans.

Selvom Jazmyne bliver nedstirret, uanset hvor hun befinder sig, og folk forsøger at tage smugbilleder af hende, fortåller hun åbent, at hun gerne vil have større bryster.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville have større bryster, siger Jazmyne til Daily Star.

Større numse

Jazmyne er blevet berømt for sine bryster, men vil også gerne forstørre sin numse, som i øjeblikket ikke får meget plads på hendes Instagram eller Onlyfans.

– Jeg vil lave mere numse-content. Ellers vil jeg bruge 2023 på at træne og rejse meget, siger Jazmyne til Daily Star.

Uanset hvad man måtte mene om Jazmynes forvandling, er man nødt til at respektere, at hun lever sit liv, som hun har lyst til!

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også får dette at se i dag!