Kun i Danmark: Denne stol redder dig fra det dårlige sommervejr – udstyret med drikkeholder, tag og vindslag

Den danske sommer er dejlig. For der findes intet bedre end at sidde på terrassen hele aftenen med sine venner og nyde lidt lækkert mad. Eller så kan man nyde godt af, at solen aldrig helt går ned, og at vi i Danmark har nogle fantastiske badestrande.

Men den danske sommer har desværre en tendens til at være meget lunefuld. 30 grader og sol den ene dag kan let blive 13 grader og øsregn dagen efter.

Det gælder med andre ord om at være forberedt på det hurtige skift i vejret, så man stadig kan nyde at være udendørs om sommeren.

Derfor er er nu en stol, som redder dig i det danske sommervejr – for den er nemlig regntæt.

Man laver ofte sjov med, at den danske sommer er meget kort, hvilket ofte er sandt. Vi har nogle få uger med sol, hvor det er vigtigt at nyde varmen, mens den er der. Resten af sommeren må man ganske enkelt acceptere sporadisk regn og rusk.

Beskytter mod regn og rusk

Men du behøver ikke at være tvunget til at sidde indendøre, bare fordi det regner og blæser. For nu er der nemlig en campingstol, der beskytter mod regn og rusk.

Kelsyus

Stolen er let at tage med sig på farten, og fungerer som en almindelig campingstol. Men den er udstyret med et regnslag, der går fra jorden og helt op til taget.

Med drikkeholder

Hvis solen kigger frem, er det bare at fjerne regn- og vindslaget, og i det ene armlæn er der selvfølgelig en drikkeholder.

Kelsyus

Stolen kan bære voksne op til 130 kilo, og er nem at tage med på farten til at fra stranden til fodboldbanen, hvor man kan se børnenes fodboldkamp uden at blive våd og kold.

Stor succes på nettet

Stolen er allerede blevet meget populær, og der er fuld fart i salget på nettet.

“Stolen har reddet mig fra dårligt vejr mange gange. En gang tilbragte jeg en hel dag i den, og jeg holdt mig tør hele tiden”, skriver en glad køber.

Kelsyus

Det her er virkelig drømmestolen – og den er som skabt til den danske sommer!

Tryk nu på DEL-knappen for at give din venner chancen for at holde sig tørre denne sommer!