Kvinde kalder overvægtige passagerer “fede svin” – se nu stewardessens reaktion, som får alle til at juble

En rasende kvinde på en flyvning i USA var utilfreds med sine overvægtige medpassagerer.

I et højlydt telefonopkald angreb hun passagererne ved siden af sig – og i et klip fra flyet kan man blandt andet høre hende kalde dem “fede svin”.

Men det skulle dig vise sig at være en stor, stor fejl!

Hele episoden skete på et fly mellem Las Vegas og Newark, skriver Expressen. En kvinde ombord bemærkede, at hun var blevet placeret mellem to overvægtige personer – og hun følte, at hun næsten blev kvalt imellem dem.

For at lufte sin utilfredshed ringede den ubehagelige kvinde, til hvem hun meget tydeligt gav udtryk for sin skuffelse. Hun kom med flere nedladende bemærkninger og sagde gentagne gange, at hun ikke kunne håndtere situationen.

Er gået viralt

Efter at have brugt tid på at irritere alle på flyet, begyndte Norma Rodgers – der sad ved siden af kvinden – at filme det hele.

– Jeg ved ikke, hvordan jeg skal klare det her de næste fire timer, men de holder mig i det mindste varm, siger kvinden om sine naboer.

Youtube

Senere blev filmet lagt på Facebook, hvor den hurtigt fik over 2 millioner visninger. Mens Norma filmer, sidder manden i gangsædet helt stille.

– Jeg kan ikke sidde her, fordi de begge er så store – både til venstre og højre. Jeg kan ikke engang sidde her, siger kvinden.

”Du burde skamme dig!”

Til sidst begynder passagererne at få nok af kvindens forfærdelige opførsel – og hun bliver informeret om, at hun kan blive flyttet til at andet sæde. Kvinden rejser sig op, men fortsætter sine personlige angreb.

Så fik flere passagerer – og stewardesser – ganske enkelt nok.

– Du burde skamme dig! Det, du gør, er forfærdeligt!, siger en mand til hende, hvorefter kvinden svarer, at hun ikke kan trække vejret og at hun spiser salat.

Norma, der filmer det hele, fortæller efter et stykke tid til en stewardesse, at hun nægter at finde sig i det – hvorefter den ubehagelige kvinde tvinges af flyet, skriver New York Post.

Se det omtalte klip nedenfor!

Jeg synes, at det var den helt rigtige beslutning at smide kvinden af flyet! Tryk nu på DEL, hvis du er enig, så viser du også, at du heller ikke accepterer denne slags opførsel!