Restaurantgæst tager ung tjener på numsen – 3 sekunder senere får idioten præcis som fortjent

Det er en selvfølge, at ingen skal acceptere eller udsættes for seksuelle krænkelser!

Men der findes stadig mange idioter, oftest mænd, der ganske enkelt nægter at respektere andre og behandler dem dårligt. Efter “#metoo-bevægelsen” er der blevet sat mere fokus på dette, og det er trods alt en start.

Mange af os er trætte af, at folk bliver ved med at udsætte andre for forskellige former for overgreb – og det skal stoppes. Selv om det kan være naivt at tro, at det kan stoppes helt, er det selvfølgelig det endemål, vi er nødt til at stræbe efter.

Når man aktivt vælger at krænke et andet menneske seksuelt, er man nødt til at leve med konsekvenserne. Det kan være en hævnaktion, eller at man bliver anholdt af politiet. Sev om sidstnævnte selvfølgelig er at foretrække, indrømmer jeg gerne, at jeg ikke har stor sympati for de idioter, der kommer galt af sted efter at have antastet en anden person.

Kvinde hyldes for sin hævn

For et par dage siden skulle en 31-årig kunde på en restaurant i Florida netop til at forlade stedet, da han gik forbi en af tjenerne, Emelia Holden, der stod og arbejdede. I stedet for bare at gå forbi hende valgte han at tage den 21-årige kvinde på numsen, hvorefter han gik videre, skriver Buzzfeed News.

Youtube

Manden var dog ikke klar over, at det skulle vise sig at være en stor fejl. For bare sekunder senere reagerer tjeneren – der nægtede at acceptere, hvad der lige var sket – med en hævn, der nu er blevet et viralt hit.

Emelia vendte sig om, tog fat i manden og bankede ham i jorden. Lige foran alle andre gæsterne i restauranten. Kvinden sørgede også for at holde idioten tilbage, indtil politiet ankom til stedet. Herefter blev han anholdt for sexchikane.

– Han fik som fortjent. Jeg forsøger bare at leve mit liv, skriver tjeneren på sociale medier efter episoden.

Youtube

Et overvågningskamera fangede hele episoden og skal nu bruges som et bevis mod manden. Se videoen her nedenfor:

Tøv ikke med at DELE videoen på Facebook, hvis du mener, at kvinden valgte at gøre det rigtige! Så kan det være, at flere forstår, at denne opførsel er uacceptabel!