Peter betalte ved et uheld over 470.000 kroner for en helt almindelig øl: “Et stort hul i min økonomi”

Et par øl på det lokale værtshus plejer ofte at løbe op i et par hundrede kroner, hvis man er flere venner om at drikke øl.

Det var cirka den størrelse regning, som sports-journalist Peter Lalor havde forventet, da han bestilte en øl – men han måtte betale over 470.000 kroner, skriver Expressen.

Peter Lalor er en australsk sports-journalist, der for et stykke tid siden var i Manchester for at dække en cricket-kamp mellem England og Australien. I Manchester boede han på et hotel, hvor han en aften besluttede at tage en øl.

Regning: Over 470.000 kroner

Peter gik ned til hotelbaren og bestilte en Deuchars Ipa, en skotsk øl, der normalt koster cirka 47 kroner.

Men der gik noget helt, helt galt, da han skulle betale for sin fadøl.

Twitter

I stedet for cirka 47 kroner blev der trukket 477.000 kroner fra Peters konto.

“Verdenshistoriens dyreste øl”

“Da jeg fik kvitteringen, kunne jeg ikke finde mine læsebriller, og da der var problemer med betalingsautomaten, tænkte jeg ikke videre over det. Men et indfald gjorde, at jeg alligevel spurgte, hvor meget jeg betalte for min øl. Da jeg spurgte bartenderen, satte hun hånden for munden, begyndte at grine ukontrollabelt, men hun nægtede at fortælle, hvor meget jeg havde betalt.”, skriver han på Twitter.

Peter offentliggjorde selv historien på Twitter.

Twitter

Peter kontaktede sin kone hjemme i Australien, der tjekkede saldoen på kontoen, hvilket viste, at der var blevet trukket cirka 477.000 danske kroner.

“Stort hul i min økonomi”

“Det er underligt, at både Visa og min bank kunne godkende et så højt beløb uden at kontakte mig. De har lovet mig, at pengene er på vej tilbage, men at det vil tage ni bankdage, før de bliver overført. I mellemtiden er det et stort hul i min økonomi, ”skriver Peter yderligere.

Peter skriver, at det var en fantastisk velsmagende øl, men at ingen øl i verden er 477.000 kroner værd.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse denne skøre historie!