Ny forskning: Derfor er Gin & Tonic alle pollenallergikeres bedste ven til sommer

Alhokol forværrer generelt problemerne for en person med pollenallergi, men nu viser det sig faktisk, at der er en meget populær drink, som selv de med snottede næser og røde øjne kan nyde til sommer. Det er skønt med en positiv nyhed efter et hårdt pollen-forår!

Shutterstock

Mange af os med denne allergi kan fornemme, at symptomerne bliver tydligere, når man har fået et par øl indenborde, men nu skriver avisen The Independent, at forskning har fundet frem til, at gin er klart det bedste alkoholalternativ, hvis man er pollenallergiker.

Mørke og gærede alkoholiske drikke indeholder histamin og sulfitter, hvilket udløser allergiske reaktioner. Men ifølge den nye undersøgelse har gin meget lave histamin-niveauer og næste ingen sulfitter.

Shutterstock

Det er selvfølgelig ikke en kur, og alkohol skal altid nydes med måde, men det betyder trods alt, at man som pollenallergiker kan nyde en gin & tonic til sommer uden at forværre symptomerne.

Det synes jeg under alle omstændigheder er en fantastisk nyhed! Det er altid skønt at få forskningens ord på, at man uden problemer kan drikke gin & tonic uden at få det værre!

Tøv ikke med at DELE den gode nyhed med alle dine allergiske eller gin & tonic-elskende venner!

Exit mobile version