Vits: Manden opfører sig som et svin og er utro – 10 år senere tager konen grusom hævn

Min mor har lært mig, at man aldrig skal løbe om hjørner med kvinder, da de ofte er klogere og mere snu end mænd! Jeg synes, at denne historie beviser den påstand til perfektion. Hvis du også finder den sjov, må du hjertens gerne dele den med dine venner!

En kvinde var ude at spille golf en dag, da hun slog sin bold ud i skoven. Da hun ledte efter sin bold, så hun på en stor frø, som sad fast under en gren.

Frøen sagde: “Hvis du hjælper mig fri, så vil jeg give dig tre ønsker.”.

Kvinden løftede grenen og hjalp frøen fri…..

“Tak, men jeg må indrømme, at jeg kun kan opfylde dine ønsker på det vilkår, at alt hvad du ønsker dig, også sker for din utro eksmand 10 gange så meget.”

Kvinden tænkte lidt over det, men sagde så, at de betingelser var helt okay. Hendes første ønske var, at hun skulle blive den smukkeste kvinde i verden.

Frøen advarede hende, “Forstår du hvad det betyder? Din eksmand bliver den smukkeste mand i verden. En adonis som kvinder verden over vil jagte.”

Kvinden svarede: “Det er fint med mig. Jeg bliver den smukkeste kvinde i verden, og han vil fortryde, at han var mig utro.”.

KAZAM! Hendes ønske gik i opfyldelse.

Det andet ønske ville kvinden bruge til at blive den rigeste kvinde i hele verden. Frøen rystede på hovedet og sagde: “Du er udemærket klar over, at din eksmand bliver 10 gange så rig som dig?”

Kvinden svarede: “Det er fint med mig. Jeg bliver trods alt den rigeste kvinde i verden.”

BOOM! Hendes ønske gik i opfyldelse.

Frøen spurgte nu om kvindens sidste ønske.

Kvinden svarede uden at tøve: “Jeg vil gerne have en mild blodprop i hjertet.”

Hvad kan man lære af denne lille historie? Kvinder er smarte, og man skal aldrig løbe om hjørner med dem.