31-årig er afhængig af plastikoperationer - nægter at lytte på lægernes advarsler: "Elsker det.."

31-årig er afhængig af plastikoperationer – nægter at lytte på lægernes advarsler: “Elsker det..”

Som teenager kæmper mange med deres selvbillede. Man vokser hurtigt eller langsomt, og det er svært at vide præcis, hvad der sker med ens krop.

Men jo ældre man bliver, desto mere plejer man at forlige sig med sit udseende. Man behøver selvfølgelig ikke at være tilfreds med alt, men man accepterer sit udseende.

Men nogle af os bliver aldrig helt tilfredse med vores udseende. Og så kan man ændre sin krop – enten via tatoveringer, plastikoperationer eller noget helt tredje.

Anastasiia Pokreshchuk, 31, fra Ukraine er en af dem. Hun er endda blevet afhængig af at fylde sine kinder – noget som lægerne nu advarer hende imod, skriver LadBible.

Instagram

Anastasiia fylder sine kinder med en slags syre flere gange om året for at gøre dem større, og vækker nu stor opmærksomhed verden over.

“Mor kalder mig tosset”

Den 31-årige kvinde, der er fra Kiev i Ukraine, fortæller, at hendes nye udseende har gjort hende enormt populær blandt mænd.

– Jeg får selvfølgelig mere opmærksomhed nu, men det skyldes ikke an på mine kinder. Det er på grund af min nye, stærke selvtillid, siger Anastasiia ifølge Ladbible.

Instagram

Men hun får ikke kun positive reaktioner.

– Min mor synes, jeg er lidt tosset, men hvad vil hun gøre? Jeg fortryder intet, jeg er glad for mine kinder, siger hun.

“Lignende en grå mus”

Før Anastasiia gennemgik sin forvandling, var hun meget utilfreds med sit udseende.

Instagram

– Jeg skammede mig over alt. Min stemme, mit udseende. Jeg syntes, jeg var grim, men nu synes jeg, at jeg ser mere eksotisk ud. Jeg plejede at ligne en grå mus, siger Anastasiia ifølge Ladbible.

Instagram

Er ligeglad med lægerne

Med sit unikke udseende er Anastasiia blevet et samtale emne på de sociale medier, og har i øjeblikket næsten 160.000 følgere, som dagligt modtager letpåklædte opdateringer fra Anastasiia.

Instagram

Men de udstående kinder har en pris, Anastasiia er nu afhængig af at fylde kinder og har endda selv sprøjtet syre ind i kroppen, hvilket kan være meget farligt.

– Der er en grund til, at de her indsprøjtninger skal udføres af en læge, det kræver enorm kompetence og viden. Der kan opstå komplikationer, siger Dr. Alex Karidis ifølge Ladbible.

Men Anastasiia er ligeglad med lægernes anbefalinger.

– Jeg blev forelsket i mine kinder første gang. Jeg elsker dem og vil have dem til at se sådan ud. Jeg forstår godt, at andre mene synes, det ser mærkeligt ud, men jeg er ligeglad, siger Anastasiia ifølge Ladbible.

Hvad synes du om hendes forvandling? Tryk på DEL-knappen for at komme med dine mening!