Idiot nægter at slukke sin cigaret på tankstationen – så slår personalet til med hård hævn

Nogle lover og regler kan jeg finde ret underlige. Selvfølgelig skal man ikke ignorere dem, men jeg kan forstå, at folk nogle gange bliver lidt sure på alle samfundets retningslinjer.

Men love og regler er der trods alt for vores alles bedste – og der opstår kaos, hvis vi ikke følger dem.

Noget af det mest oplagte i verden er, at man ikke ryger på tankstationer. Samlet set er danskerne begyndt at ryge mindre i løbet af de senere år, føles det som – og ligeledes de problemer, som rygning forårsager.

I dag er det eksempelvis meget usædvanligt, at folk forsøger at ryge på fly, hvilket egentlig var tilladt i de “gode gamle dage”.

Selvom man ikke er enig med landets love og regler, så skal man rette ind – og opføre sig som en god samfundsborger. Bare fordi, jeg synes, at man sagtens kan køre 200 kilometer i timen på motorvejen, så har jeg jo ikke ret til at køre for hurtigt.

Men der er dog nogle derude, der er fuldkommen ligeglade med love og regler.

Lærestreg for livet

I klippet nedenfor tændte en idiot en cigaret, da han skulle tanke bilen på en tankstation. Flere andre på tankstationen reagerer på fyrens opførsel, men det er først, da en medarbejder dukker op ude til højre, at fyren får som fortjent.

Youtube

Det hele blev fanget på overvågningskameraet, hvilket jeg egentlig er meget taknemmelig for.

Jeg vil ikke afsløre for meget, du er ganske enkelt nødt til at se det selv – men jeg fik hvert fald et stort smil på læben!

Tøv ikke med at dele klippet, hvis du mener, at tølperen fik som fortjent!