Brud opdager sin forlovedes utroskab – så afslører hun ham foran alle midt under vielsen

At stå ved alteret med sit livs udkårne er en meget nervøs oplevelse, selv om det er den slags nervøsitet, som vi normalt kalder “sommerfugle i maven”.

Men denne brud havde nok en helt anden slags nervøsitet i kroppen, da hun stod foran sin forlovede i kirken og skulle læse sine løfter.

For aftenen før havde hun nemlig fået en besked, der vendte op og ned på hele hendes liv, skriver Unilad.

Bruden har selv skrevet sin historie på sitet Whimn under navnet Casey. Her fortæller hun, at hendes bryllupsdag udviklede sig til at være alt andet end en glædelig dag.

Fik en SMS

Aftenen før brylluppet var Casey ude at drikke vin med sine brudepiger, da hun pludselig fik en besked på sin telefon.

Hun fandt straks telefonen frem i troen på, at det var endnu en lykønskningsbesked fra en af hendes venner.

Men i stedet var SMS’ fra et ukendt nummer, og beskeden indeholdt flere billeder fra en sms-samtale mellem hendes forlovede – og hans elskerinde.

”Ville ønske, mine kæreste var lige så god”

SMS’erne, som Caseys forlovede og hans elskerinde havde sendt til hinanden, var meget saftige:

”I weekenden er det dig og mig, smukke. Din krop er helt utrolig og du ved virkelig, hvordan man bruger den. Jeg ville ønske, min kæreste var lige så god i sengen”, stod der sammen med en lille besked fra elskerinden til Casey: “Jeg ville ikke gifte mig med denne mand. Vil du?”

Ville aflyse brylluppet

Casey blev selvfølgelig meget chokeret af elskerindens afsløring, men følte alligevel en samhørighed med hende, fordi de var blevet bedraget af den samme mand.

Efter at have vist de afslørende SMS’er til brudepigerne forlangte de straks, at Casey skulle aflyse brylluppet.

Men Casey havde fået en genial idé.

Gik op til alteret

På bryllupsdagen gjorde Casey sig planmæssigt klar til brylluppet.

Men da hun stod ved alteret foran hele kirken og skulle afgive sine løfter, afslørede hun sin geniale plan.

– Der bliver ikke noget bryllup i dag. Min forlovede er ikke den, jeg troede, han var, sagde Casey foran de chokerede gæster.

”Fejre ærligheden”

Herefter læste Casey de saftige beskeder op foran alle, mens hendes forlovede løb ud af kirken, hvorefter hun tog ordet igen.

– Jeg elsker alle jer, der er kommet her i dag, og det er jeg meget taknemmelig for. Men som sagt er brylluppet desværre aflyst, i stedet synes jeg, at vi skal benytte lejligheden til at fejre ærligheden!

Det her kalder jeg en perfekt hævn – den utro narrøv ik virkelig som fortjent! Tryk på del-knappen, så dine venner også kan læse, hvad der sker, når man opfører sig som et røvhul!